Apartmanok PtičekVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Detailed description

A Vir központjában található szigeten található hétvégi házban három berendezett apartman található. Vir szigete Dalmácia gyönyörű színeivel és illatával egy csendes sziget. Fő kavicsos partja van, amely a tengerbe való belépéskor homokossá válik. Emiatt a gyermekes szülők kedvenc választása, mert 100 méter után mélyülő sekély tengerről van szó. Az idelátogatóknak garantált parkolóhelyük van a ház udvarában, és bármilyen bevásárlást, étterembe, strandra vagy a központba gyalogosan is el tudnak intézni anélkül, hogy beindítanák az autót. A csapvíz iható. Minden alapvető szolgáltatás 500 méteres körzetben található, beleértve az éttermeket, pékséget, strandot és tengerparti sétányt, bankautomatát, üzleteket, gyógyszertárakat, éjszakai szórakozási lehetőségeket. Háziállat nem megengedett. Minden információért, segítségért forduljanak hozzánk bizalommal, mert a bérleti időszak alatt mindig lesz valaki a házban. Szívesen segítünk Önnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A vendégek érkezésének ideális időpontja 14:00 és 15:00 óra között van. A kijelentkezés 09:00-10:00 között lehetséges. Természetesen megállapodások is lehetségesek, ha megvannak a hajlamok ugyanerre. A vendégenkénti tartózkodási adó NEM kerül felszámításra.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink, ezekben a szokatlan körülmények között is szeretettel várjuk Önöket háztartásunkban. Kérjük, lelkiismeretesen utazzanak. Lemondási szabályzatunkat a helyzethez igazítottuk, a lefoglalt érkezési időpont előtt 10 nappal lemondható az előleg 100%-os visszatérítésével. Az érkezéstől számított 10 napon belüli lemondás esetén az előleget NEM térítjük vissza a vendégnek.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 20 m
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Érkezéskor a tulajdonos a vendéggel együtt áthalad a bérelt lakáson. Szükség esetén a tulajdonos körbejárhatja Vir központját, és bemutathatja a vendégnek a kínálatot és a szigetet. Mindenben felajánljuk a segítségünket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ptiček
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Drago Ptiček Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves látogatók a Lakásban. hr, A Ptiček családnak háza van az Adria középső részén, Vir szigetén. Kérdésekre és kérdésekre készséggel állok rendelkezésére, és bátran forduljon hozzánk, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önnek felajánljuk és részletesen bemutassuk a szálláslehetőségeket. Helló :-)

Apartmanok Ptiček lista már megtekintette 56707 idők óta 17.02.2015.