Nyaralóház Žitna IVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.472 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Kiadó 4+2 fős apartman Vir szigetén, Žitna I.-ben, zsákutcában, csendes utcában, 3 gépkocsi parkolási lehetőséggel, udvarral, terasszal, grillezővel, a strandtól és Vir központjától 750 méterre , 8 perc séta vagy 2 perc autóút Az apartmanhoz napi 15 euró felár ellenében 4 fős "Clubcar" biztosítunk, elektromos moped bérelhető napi 15 euróért. Az apartmanban két hálószoba, fürdőszoba WC-vel, konyha és nappali étkezővel, a nappaliban egy kanapé található. Légkondicionáló, wi-fi, TV, mikrohullámú sütő, jégkészítő, hajszárító, vasaló biztosított.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás a lakásszámla végösszeg 30%-ának előlegével lehetséges. Belépés az apartmanba foglalás napján 14 órától, kilépés az apartmanból a megállapodás napján 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Belépés az apartmanba foglalás napján 14 órától, kilépés az apartmanból a megállapodás napján 10 óráig
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 400 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A lakással lehetőség van 4-6 fős "Clubcar" elektromos autó bérlésére, mely napi használatért 15 euróért fizetendő, vagy két személyes elektromos robogó bérelhető, ami eléri az 55 km/h sebességet. és 40 kilométeres hatótáv egy töltéssel, szintén napi bérleti díj 15 euró. - mosógép használatának lehetősége mosóprogramonként 5 eurós áron. A lakás felszereltsége: légkondicionáló, wi-fi, TV, mikrohullámú sütő, hajszárító, vasaló, jéggép, hordozható hangszóró.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Žitna I
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Szombathely, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2022
Emeleti apartman

Tiszta, rendezett apartman. Teljesen felszerelt. Nagyon jól éreztük magunkat. Bátran ajánlom mindenkinek! Mi két gyerekkel voltunk, ők is nagyon otthon érezték magukat! Ha jövünk még VIR szigetre, ide fogunk megint jönni!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
Tarnowskie Góry , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2022
Kinyilatkoztatás!!

Szenzációs apartman, a kellemes időtöltéshez szükséges eszközökkel teljesen felszerelt. Nagyon jó kapcsolat a házigazdával. Tisztítószerek és szükséges higiéniai termékek is rendelkezésre állnak. Víz és gyümölcslé a gleccserekben érkezéskor. Tisztán egyenletes törölközők az ágyakon, mint egy 5 csillagos szállodában. A legnagyobb meglepetést a rendelkezésünkre álló Melex autó jelentette, amellyel ingyen lehetett körbejárni a szigetet. A ház ideális egy gyerekes baráti társaságnak, csak turistáknak. Mindenkinek nagyon ajánlom.Mindegyik strand kb 5 perc séta. Minden nap elmehet Melexszel a sziget egy másik részére, hogy kellemesen eltöltse az időt a tengerparton

Ajánlott : Aktív nyaralás,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Branimir Leko Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Német,
Nyaralóház Žitna I lista már megtekintette 16601 idők óta 22.04.2022.