Nyaralóház HoneyVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.311 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartmanok a sziget egy csendesebb részén találhatók. Az App 2 2 az első emeleten található, részleges tengerre néző kilátással és nagy terasszal rendelkezik. Az App 4 2 a földszinten található, és nagy terasszal rendelkezik. 2-3 parkolóhely biztosított. Az elkerített udvar és a strand közelsége miatt (200 méterre a lakástól) alkalmas gyermekes családok számára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanok lebonyolításakor és foglalásakor a teljes összeg 30% -ának előlegét vesszük fel. Miután a pénz látható a számlánkon, megerősítjük foglalását. Az összeg fennmaradó részét a kulcsok készpénzben történő átvételekor fizetik ki. Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Az érkezés ideális időpontja 14 óra után, az ideális idő pedig a lakás elhagyására 10 óráig (vagy a tulajdonos egyeztetésével). Kérjük, jelezze, ha bármilyen kár keletkezik az apartmanban. Mielőtt elhagynánk a lakást, megvizsgáljuk, hogy megbizonyosodjunk-e róla, van-e valamilyen kár. Ha bármilyen kár keletkezik, számlázunk Önnek érte. A légkondicionálás csak abban az esetben kerül felszámolásra, ha az apartmant elhagyja és egész nap hagyja.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
100% visszatérítés, ha lemondja 60 vagy több nappal a tervezett érkezése előtt. 50% visszatérítés, ha az érkezés előtt 60-30 napon belül lemondják. 30 napon belüli lemondás esetén nincs visszatérítés. Az előleg a fél és a lakástulajdonos megállapodása alapján tartható és felhasználható egy másik futamidőre.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1.8 km
  • Élelmiszer: 1.8 km
  • Étterem: 1.8 km
  • Orvos: 1.8 km
  • Gyógyszertár: 1.8 km
  • Bank: 1.8 km
  • Posta: 1.8 km
  • Buszmegálló: 1.8 km
  • Sport tevékenységek: 1.5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza a légkondicionálás, az idegenforgalmi adó, a wifi használatát. A vendégek használhatják a szabadtéri grillt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Honey
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Tychy, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Remek lakás

A lakás tökéletes számunkra. Tiszta, kellemes, nagyon jó a kapcsolattartás a tulajdonossal. Szívből ajánlom :)

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Senec, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2021
Nyár

Nagyon szép szállás, mindenhol tiszta, minden működik. A terasz reggelire és vacsorára tart nyitva. Ideális háromtagú családnak. A házigazdák pedig kedvesek, segítőkészek és befogadók. Két gyermekes család voltunk, és nagyon élveztük. Köszönjük Miroslav és a család

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Nyaralóház Honey, Augusztus 2018
Erősen ajánlott

Az apartman nagyon furcsa és nagyon tiszta volt. Tökéletesen felszerelt - a konyhában megtalálja mindent, ami szükséges a vacsorák elkészítéséhez, szúnyoghálók vannak az ablakokban, és a biztosított törölközők különböző színűek (ez a legjobban tetszett), nincs több találgatás, amely az egyik 4 fehér törölköző az enyémben) . A házban csak 2 apartman található, és a tulajdonos (nagyon segítőkész és barátságos) a helyszínen tartózkodik, így nem úgy érzi magát, mint egy nem-név készpénzes szolgáltató, de mint egy várt vendég. Ház található, nem zsúfolt, békés része Vir, nem diszkók, szupermarketek vagy éttermek a környéken.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Petra Ivančić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet! A nevem Petra, és egy lakástulajdonos lánya vagyok. Beszélni fog velem a szabályokról, a kifizetésekről és miután megérkezett a lakásba, ha tartózkodása alatt bármilyen kétértelműség fennáll. Üdvözlet :)

Nyaralóház Honey lista már megtekintette 37727 idők óta 13.02.2017.