Nyaralóház ValVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.518 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vir és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Ikerház földszintből és emeletből áll. Saját parkoló (2 autó részére) és aszfaltozott udvar is rendelkezésre áll. A ház 20 éve épült, tavaly részben felújították. A földszinten étkezős konyha, nappali, fürdőszoba és terasz található (a közvetlen napfénytől elrejtve, zöldellő körbe). Az emeletet külső lépcső köti össze a földszinttel. Az első emeleten két hálószoba, egy erkély, egy kis zuhanyzós wc és egy zárt előszoba található. Az első szoba a családi örökségből származó antik bútorokkal és modern újdonságokkal van felszerelve. A második szoba egyszerű, modern fehér bútorokkal van felszerelve. A ház tágas és mindent tartalmaz, ami egy kellemes és pihentető tartózkodáshoz szükséges. FONTOS: * A CSAP VÍZ NEM CSAK BIZTONSÁGOS IVATÁSA * A VÍZBEÁLLÍTÁS A FÖLDALATI SZIVATTYÚBAN VAN, ÉS ALACSONY ZAJ LEHETSÉGES VÍZHASZNÁLAT ESETÉN * EGYES TÉTELEK ELÉRHETŐK LEHETNEK A KÉPEN A KÉP CSERÉLÉSE ÉS CSERÉLÉSE

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
BEJELENTKEZÉS CSAK SZOMBATON 16:00-TÓL. KIFIZETÉS minden nap 11:00-ig. A teljes összeg befizetése a bankon keresztül legalább 5 nappal érkezés előtt. A foglalás visszaigazolása 50 EUR számlára történő befizetésével történik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A lemondás legkésőbb 10 nappal a bejelentkezési dátum előtt történik, amikor a visszatérítés lehetséges.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 3 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Repülőtér: 35 km
  • Nemzeti park: 65 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Val
Nikolina i Luka Spajic Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Val lista már megtekintette 5126 idők óta 10.05.2022.