Apartmanok StančićVis - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.758 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Stančić Rukavac falujában található, Vis szigetén, 5 perces sétára az első strandtól, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész öbölre. Minden szállás légkondicionált, és étkezővel, valamint síkképernyős, műholdas TV-vel ellátott nappalival rendelkezik. A konyhában mosogatógép, vízforraló, gáztűzhely, hűtőszekrény fagyasztóval. Minden apartmanban van Wifi kapcsolat. A mosógép a tavernában található és a vendégek rendelkezésére áll, a teraszokon gázgrill található. Parkolóhely a ház udvarában található. A környéken számos programlehetőség kínálkozik, mint a búvárkodás, a horgászat és a kenuzás. Az Apartments Stančić 8 km-re található Vis városától. Ez a létesítmény Rukavac városában is az egyik legjobban értékelt helyen található! A vendégek elégedettebbek ezzel a létesítménysel, mint a környék többi létesítményével. Ez a létesítmény szintén a legjobb ár-érték arányú Rukavac városában! A vendégek jobb ár-érték arányt kapnak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalásért 30% előre kerül felszámításra, a tulajdonos bankszámlájára. A többi érkezéskor. Kártyás fizetési lehetőség nincs. Érkezési idő 14:00-tól Távozási idő 10:00-ig Az apartman egyszeri takarítása 50 € A 6. és 9. hónap 14 napos vagy hosszabb foglalása esetén 10% kedvezmény az árból
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A koronavírussal összefüggő jelenlegi helyzetre való tekintettel, ha általánosságban nem lehetséges a határátlépés vagy a megyék közötti utazás, az előleget teljes egészében visszautaljuk.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 8 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 8 km
  • Benzinkút: 8 km
  • Marina: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégeket ezen kívül üdvözlő ital várja. A vendégek részére kajakbérlés nem kerül felárra, de benne van az árban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Stančić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Gdańsk, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2023
Nagyon szép és hangulatos hely

Teljesen nagyszerű hely volt Vis-szigeten maradni. Bár a lakás elég kicsi volt, semmi sem hiányzott. Horvátországi tartózkodásunk alatt még soha nem volt olyan jó légkondicionálás, mint ott. Az apartmanhoz tartozik egy szép terasz, ahol korábban étkeztünk, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Az egyik dolog, amit a legjobban szerettünk a helyen, a Vis-sziget egyik legszebb strandja, Srebrna közelsége volt, körülbelül 10 perc sétára. Az apartman Vis város közelében található, körülbelül 15 percnyi autóútra. A tulajdonos nagyon segítőkész és kedves. Neki köszönhetően sok érdekességet ismerhettünk meg a szigetről. Megtanított minket a tipikus horvát ételek főzésére is. Nagyon ajánljuk ezt a szállást mindenkinek, aki Visbe szeretne ellátogatni!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Odgovor felülvizsgálatról

Poštovani gospodine Brzozka Vrlo szeretjük, da ste vi és polgárai elégedettek voltak lakásunkkal. Suprug és én vam se zahvaljujemo na vrlo lijepim riječima. Mi se pokušavamo potruditi, da naši gosti dožive Vis u njegovoj punoj ljepoti. Nekünk kedves, hogy még egy kicsit doprinijeli adják a kötetet, hadd adjuk életed hátralévő részét. Želim sve najbolje vama i vašoj obitelji Srdačan pozdrav Ingrid i Željko

Ingrid Stančić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

A családom és én 10 éve birtokoljuk a lakást. Folyamatosan igyekszünk javítani vendégeink kiszolgálását. Tanácsot adunk nekik, hogy hova menjenek, mit nézzenek meg, a sziget mely éttermei híresek jobbakról, és mindig a rendelkezésükre állunk. Mindannyian beszélünk angolul, én is beszélek németül. Minden vendéghez egyénileg közelítünk, és igyekszünk mindenkinek válaszolni.

Apartmanok Stančić lista már megtekintette 26557 idők óta 08.04.2019.