Apartmanok EkoVis - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.963 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A keleti oldalon az öböl St. George (wave Vis) közel poluotokaČeška villák és gyönyörű kavicsos strand Grandovac a lakások Eco. A modern épület gyönyörű kilátás nyílik az öbölre. Az ajánlat, amelyet a szálláshely szükséges különösen kiemelkedő: saját zárt parkoló, lehetőség kikötés, grill, kenyér sütő, medence (tengervizes) csak a szigeten. A bérbeadó és a felesége és a kis kutya a házban lakik. Télen feldolgozott szőlő, olajfa liget és a halakat.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Model fizetés: megegyezés szerint Helyfoglalás: befizetés 20%-a teljes költség Érkezés időpontja: megegyezés szerint Indulási idő: 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 600 m
  • Étterem: 600 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 3 km
Részletes leírás
A meleg fogadtatást, akkor lehetséges, hogy végre sok kívánságát: hogy megy a városba (szárazföldi és tengeri) hajóbérlés, egy farmer, halász, élvezni és töltődjön fel ebben a szigeten.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Eko
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Mengeš, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2022
Dicséret

A család minden tagja nyolc éve jön, mert rendkívül elégedettek vagyunk a barátságos házigazdákkal, a helyszínnel, a létesítményekkel, a tisztasággal, az összes felszerelés működőképességével, a vendéglátással, a környezettel, az olyan tevékenységekkel, mint a horgászat-sütés, a tengeri kirándulások, szárazföldön, különösen első osztályú ételkészítés és saját, csúcsminőségű boraink! Gratulálok és köszönöm, Branko, Nika, Tomaž, Mojca + Rok, Lin, Tija

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
SESVETE, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Szeptember 2021
Újra jövünk

Egy hete tértünk vissza Visből. Nyolc éve vagyunk együtt Bébával és Vojkóval. Minden apartmanjukban maradtunk, mindegyik a maga módján érdekes. A ház elhelyezkedése kiváló, kilátás nyílik a teljes Vis hullámra, az erődre, a világítótoronyra .... a közelben (10 perc) található Grandovac egyik legszebb strandja, és gyakran úszunk a ház előtt móló .. azok számára, akik teljesen lusták, van egy medence folyó tengervízzel. Van Vojko és profi gradele, ahol segít a halkülönlegességek elkészítésében, egy szőlőültetvény, ahol segítünk neki csodálatos szőlőt szedni. Alig várjuk, hogy visszatérjünk oda.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Beograd, Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Július 2018
Nagyszerű szállást

Nagyon örülünk annak, hogy meglátogattuk Viset, és itt laktak. A hely kiváló, az öböl legszebb részén, a tenger közelében és Vis legszebb strandján, és elég közel a város központjához. A szálláshely jól felszerelt és karbantartott, gyönyörű kilátással, és a házigazdák Vojko és Beba nagyon barátságos és készen áll arra, hogy tartózkodása kényelmes legyen, és segítsen felfedezni a sziget szépségét. Nagyon hálásak vagyunk a kedvességért és erőfeszítésért. Erősen ajánlom ezt a szállást!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Vjekoslav Karuza Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Eko lista már megtekintette 84700 idők óta 13.02.2014.