Apartmanok MaritaVodice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 6.155 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Marita apartmanok egy családi ház 1. emeletén találhatók, Vodicében, egy csendes utcában (Stablinac XI). Az Imperial és Olympia Hangar kavicsos strandok közelében találhatók, természetes árnyékkal és számos sport-, rekreációs és szórakozási lehetőséggel, körülbelül 10 perc sétára (kb. 700 méter). Az első bolt 5 perc alatt, Vodice központja pedig 20 perc alatt elérhető a tengerparti sétányon. A vendégek számára ingyenes Wi-Fi és parkolóhely biztosított a privát udvarban. STUDIÓAPARTMAN 2 fő részére - éjszakánkénti ár 35 € és 50 € között APARTMAN 2+1 - ár / éjszaka € 40 és € 60 Az éjszakánkénti ár minden költséget tartalmaz. Minimum 7 éjszaka.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az éjszakai ár minden költséget tartalmaz. Az időpontfoglaláshoz egy éjszakai tartózkodás összegének megfelelő előleg fizetése szükséges. Előleg befizetésével a szállás időpontja le van foglalva. Az egyenleg a szállás teljes áráig az érkezés első napján fizetendő. Érkezés az apartmanba 14 órától, távozás délelőtt 10 óráig, illetve a házigazdával történt előzetes egyeztetés alapján.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A lefoglalt időponttól számított 30 napon belüli foglalás lemondása esetén az előleg 100%-át visszatérítjük.
Távolságok
  • Tenger: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Belváros: 1.1 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 1 km
  • Orvos: 1.1 km
  • Gyógyszertár: 1.2 km
  • Bank: 1.1 km
  • Posta: 1.2 km
  • Benzinkút: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Marita
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Július 2023
Dicséret

Köszönet a tulajnak a gyönyörű lakásért, stúdió 2+0.Ahogy a képen van,az az életben is. tiszta, rendezett, csendes hely. minden közel van az utánpótlásért. Strand kevesebb, mint 10 perc. Vugrinec úr befogadó, beszélgetésre, instrukciókra. Csodálatos tulajdonosok, mindenkinek ajánlom, aki nyugalomra vágyik a nyaralásán. Gyere, nem fogsz rosszul esni. Voltam már mindenféle szálláson, de itt gyönyörű.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Visszajelzés

Kedves Snjezana asszony! Köszönjük észrevételét. Örülünk, hogy vendégünk volt.

Marijan Vugrinec
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves Vendégeink, az apartmanokban barátságos, megközelíthető és nem tolakodó házigazdák várják Önöket, akik tiszteletben tartják a vendég magánéletét. Időpontfoglalásért és további információkért forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségek: 091/6187-175 (Marijan) és 091/959-0268 (Tanja) Várjuk érkezését!

Apartmanok Marita lista már megtekintette 5153 idők óta 20.06.2023.