Apartmanok GalešićZablaće - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 13.189 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zablaće és a Sibenik környékén!
Detailed description

Újonnan felújított apartman egy csendes Zablace faluban Šibenik közelében. A létesítmény 300 méterre található a tengertől és a központtól. A központban éttermek, kávézók és üzletek találhatók. A pékség 1 perc sétával elérhető. Autóbusz-állomás a Peko-házban, helyi busz jár minden órában Sibenik központjában. Egy 20 km-es körzeten belül számos látnivaló található, mint például az NP Krka, az óváros, a vár, a sétányok, a kerékpárút és a Solaris turisztikai üdülőhely. Apartman (1) nappali konyhával és étkezővel, fürdőszoba és hálószoba. A nappaliban van egy pótágy két fő részére (160x200). Kint van egy gyönyörűen parkosított udvar a szőlő természetes árnyékában és a grillezés lehetősége. Apartman (2) mindent és apartmant tartalmaz (1).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés készpénzzel. Az előleg 30%, ami szintén foglalás, a többi pedig érkezéskor. Ideális érkezési idő 14:00, ha indul 10:00 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 300 m
  • Étterem: 50 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Galešić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Koprivnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Május 2022
Kiváló

Mindkét apartman jól felszerelt, kifogástalanul tiszta. Kellemes környezet és szép udvar. Nyáron rengeteg szőlő, amit felhasználhatsz. A házigazdák kiválóak, barátságosak, mindig az Ön szolgálatában. Bármilyen ajánlásra..

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2021
Nagyon elégedett!

Hol kezdjem ?! Egy üveg bortól, hideg ásványvíztől, jégkockáktól a mikrohullámú sütőig, vízforralóig, indukciós sütőig, kávé- és cukrotűzhelyekig, mosogatószerekhez, mindenféle edényhez, légkondicionálóhoz, mosógéphez, törülközőkhöz, elsősegély -készletekhez, vasalókhoz és deszkákhoz vasalás, gyönyörű udvar vastag árnyékban, strand 5 perc gyalog, tisztaság a legfelső szinten stb. szívem mélyén, mert mi csodálatos volt

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
ZAGREB, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2021
Egyszerűen nagyszerű!

A lakásban mindent megtalál a készülékektől, edényektől, szappantól, mosogatóportól, törölközőktől, légkondicionálótól ... aminek ennél több kell (mosógép), a mérete sötét, a szőlő alatti terasz nagyszerű ülni és élvezni a este. Minden új és kiválóan tiszta. A házigazdák nyitottak és vidámak, mindig ott vannak, ha szüksége van rájuk, de másfelől észrevétlen, és nem sérti a vendég magánéletét. A hűtőben hideg italok fogadtak minket. A strandok 5-10 perces sétával elérhetők. Nagyszerű hely a könnyebb nyaraláshoz és minden ajánláshoz!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Goran Galešić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Galešić lista már megtekintette 48574 idők óta 02.07.2017.