Apartmanok AdrijanaŽaborić - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 7.813 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

Kedves vendégeink, Szeretnénk ajánlani, ha még nem döntött, ingyen kifejezések a mi apartmanok Žaborić, Red Mercury, 8 km-re Sibenik. Apartmanok, azaz a. House, ideális nyaralás, mindössze 50 méterre a tengertől (és saját stéggel medencében), 100 méterre éttermek és pizzériák, és körülbelül 200 méterre a tábor Jasenovo amely 2-szer az elmúlt pár évben választották a legjobb horvát táborban. Rendkívül tiszta víz, szép illat ciprus és tökéletes békét teszi ezt az Adria, ideális a nyaralás. Sibenik akkor 10 perc könnyű lovas, bevásárlóközpont, Cineplex ... 12 km-re Primosten, mintegy 20 km-re a útmutatást, a Krka Nemzeti Park Sibenik, 25 perc autópálya Zadar, 35 perc és Split között. Az apartmanok újak, és jól felszerelt. Nagy apartman egy fedett terasz 30 m2-es, gyönyörű kilátással a tengerre, és egy kisebb lakás is van egy kis terasz, napvédő. Kívánunk mindenkinek kellemes tartózkodást Adrian és minden jót, bárhol is van.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés történhet a helyszínen a korábbi befizetés 20%. Adót tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 8 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 7 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 8 km
  • Vasútállomás: 8 km
  • Repülőtér: 80 km
  • Marina: 8 km
  • Sport tevékenységek: 60 m
  • Disco club: 9 km
  • Kaszinó: 7 km
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ön is használja a grill és kerti zuhany az épületen belül. Az öböl ideális mindenféle vízi sportok és a horgászat. Lehetőség van bérelhetnek vízibiciklit és jednodjevni hajóbérlés.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Adrijana
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
MALA NEDELJA, Szlovénia
Jó (3/5) Maradt A4, Július 2023
Szlovénia

A lakás jól felszerelt, de mindentől távol, nincs a közelben bolt, étterem, pékség. Korábban a tulajnál ellenőrizve azt írta, hogy 300 m-re van az üzlet, ami nem igaz. A mosógép nem működik megfelelően, nincs asztal a lakásban. A teraszon egy vasasztal, ami egyébként nagy és árnyékos, elhelyezhetnénk néhány nyugágyat. A tulajdonos egy nappal az indulás előtt értesített minket, hogy legkésőbb reggel 8:30-ig el kell indulnunk. A lakást azoknak ajánlom, akik nem bánják, hogy minden nap autózni kell. A strand árnyékos, de a közelben nincs fagylalt, pékség vagy bár. Egyszóval semmit.

Ajánlott : Idős emberek,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Valótlan állítások

Tisztelt Szlavko úr! Elég volt beírni a címünket a Google Mapsbe: Dvajnka 6, 22108, Žaborić, vagy egyszerűen megkérdezni mindent, amiről azt állítod, hogy nincs a közelben, ami egyáltalán nem igaz. Aki egyáltalán használja az internetet, az szabadon megnézheti a címünket, amit írtam, és látni fogja, hogy téved. Apartmanunktól kb 300 m-re van a Veranda étterem, 100 m-re egy kávézó fagyival, további 100 m után egy gyönyörű, többszörösen díjazott tábor, ahol minden van, italok, fagylalt és nagy választék élelmiszer. A tábor felett egy pékség is található, ahol minden lehetséges. A lakásunk másik oldalán két üzlet található: a Studenac és a Djelo, és ha gondja van az eligazodásban és az autóvezetésben is, akkor azt más módon kell megoldani, és nem valótlanságokat írni. Az összes fenti állításomról képernyőképeim is vannak, így ha valakinek kétségei vannak, forduljon hozzám bizalommal, és nagyon részletes és precíz képet kap mindenről, ami a közelben van és természetesen azon túl is. Egyébként a 30 m2-es teraszon van egy szép 4 személyes asztal (fedett), és a lakáson belül is a konyhában, egy nagyon hatásos asztal, a falhoz támasztva, további 3 fő részére. Nos, ha ez nem elég, akkor tényleg nem tudom, mit mondjak. Az oldalon minden kép megtalálható és minden látható. Ami a gépet illeti, valószínűleg nem ismeri a használatát, egyébként max 30-40 alkalommal volt használva, tehát új. Tehát a közelben minden megtalálható, amit még nem látott, nem tudott vagy nem tudott megtalálni: bolt, étterem, kemping kávézóval és étellel, bár, extra kávézó, fagylalt és pékség.... Kérek minden újat, potenciált , a leendő vendégeinket bátran forduljanak hozzájuk, és nagyon részletes tájékoztatást kapnak mindenről, és azt javaslom, Slavko úr, hogy jövőre menjen nyaralni egy olyan helyre (ha egyáltalán létezik a világon), ahol lakás minden mellett lesz, amit említettél, nem vagyunk ott anélkül, hogy ne adj isten, sétálj pár métert vagy 100, 200, 300 m-t (vagy ne adj isten, elhajtasz). Kérem továbbá, hogy adja meg újra a címünket a Google térképen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs igaza, és megjegyzésével nem vezeti félre a leendő vendégeket. Régi, elégedett vendégeink tudják ezt a legjobban, és mindig szívesen térnek vissza. Minden jót kívánok neked és a tiednek, és sajnálom, h

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Adrijana, Június 2018
Nagyon szép lakás

Az apartman egy csendes, csendes helyen található, nagyon tágas és kényelmes egy hosszabb üdülés, különösen a gyermekes családok számára. Minden szükséges tartalommal felszerelve. Különösen örültünk a tengerre néző nagy terasznak. A terasz többnyire árnyékos, így napközben lehet maradni. A gyönyörű strandhoz enyhe árnyékban 8 perc. séta, és a tenger kristálytiszta, tiszta és mindig elég meleg. A közelben turisztikai központok Sibenik, Vodice, Primošten és Rogoznica a látnivalókkal, a nemzeti parkok és a választás a turisztikai városnézés és a kaland nagyon széles. Ajánljuk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Bratislava , Szlovákia
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok Adrijana, Július 2017
kiváló lakás

Ez a lakás feltétlenül ajánljuk. Töltöttünk ott egy szép nyaralás gyerekekkel. Lakás jól felszerelt. Nyaralók értékelni fogják a szép nagy terasz nyílik a tengerre. Ez egy csendes környezetben. Gyönyörű tiszta tenger. És ha hosszú a turizmus, közel a turisztikai központokban - Primosten, Sibenik.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Damir Peša Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, kívánunk Önnek kellemes és emlékezetes marad Adrian. Itt a tengeri és légi egyedi illata sajátos csak ez a része az Adria. Te biztosan kap vissza otthonaikba boldogabb és boldogabb, tele energiával és vidám ....

Apartmanok Adrijana lista már megtekintette 39321 idők óta 13.07.2017.