Apartmanok DenisZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.690 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

Az Apartments Denis egy csendes helyen, Zadar Diklo területén található. A nagy udvar körül parkosított zöldövezet, vendég parkoló és grillező található. A házban 5 apartman található. A földszinten két hálószobás apartmanok AP1 (ID: 29198), 4 fő részére, a külső mögött ülő ülések. és AP2 (ID: 29199) 5 fő részére fedett szabadtéri terasszal, padokkal és asztallal az apartman mellett, és egy hálószobás apartman AP3 (ID: 29200) 4 fő részére, amely előtt egy padon fekvő padon található pad, amely szintén az apartmanok vendégei számára . Az 1. emeleten AP4 (ID: 29201), egy hálószobás apartman 4 fő részére, a második emeleti AP5 apartmanban (ID: 41440) 3 fő részére, mindkettő erkéllyel és tengerre néző kilátással. Minden apartman légkondicionált. A legközelebbi strand mintegy 250 méterre található. A strandon kavicsok és cserjék találhatók, a fenyőerdő árnyékában pedig a strand mellett található forró napsütést kereshet. A strand mellett kávézó, szupermarket, pékség, cukrászda, buszmegálló ...

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár tartalmazza az adót. 1. lehetőség: légkondicionáló használata 3 € / nap felár ellenében. 2. lehetőség: mosógép használata külön díj ellenében 5 € / mosás (mosógép az árban). A 3 napnál rövidebb hitelfelvevők drágábbak.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Benzinkút: 1.8 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 2 km
  • Disco club: 800 m
  • Kaszinó: 1.5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Denis
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2021
Minden dicséret egy kellemes nyaraláshoz

Háromtagú családként harmadszor tartózkodunk a Vrkić család apartmanjaiban, és csak dicsérő szavak vannak. Az elégedettségnek sok oka van, az apartmanok tágasak és rendesek, mindent megtalálnak, amire az embernek szüksége van az élethez (hűtőszekrény, fagyasztó, sütő, TV, légkondicionáló, minden elismerés a szúnyoghálónak, mert sokat jelentenek számunkra,…), nagyon elfogadható áron, tágas parkolóban, és rámutatnának a jó szándékú és meleg tulajdonosokra, Ivka asszonyra és Pavle úrra. Az Adrián nem nehéz olyan embereket találni, akik nagy összegeket kérnek a rossz lakásokért, itt többet kap a pénzéért, a kapzsiság itt nem létezik. Minden dicséret az udvar tisztán és rendben tartásáért, ritkán látni. A tulajdonosoknak egészséges és hosszú életet kívánunk, hogy hosszú nyaralásra jöhessenek lakásukba.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2021
Nagy lakás

Szép tágas apartman, gyönyörű kert és udvar kiváló parkolóval, kedves házigazdák, ajándék induláskor

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Novska, Horvátország
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Július 2019
Szép ház és környezet, jó strand

Az egyik azon kevés ház Dalmáciában, ahol sok hely és zöld található a ház körül és előtt, ami különleges kényelmet kölcsönöz az egyiknek. A lakás maga tele van világossággal, az elrendezés benne és a bútorok kedvező áron, A TV nagyobb lehet, növelve a "Best Buy Apartment" skálát A strandtól való távolság jól meghatározott (4-5 perc gyalog), nem zsúfolt az utcán, amely a strandhoz vezet, az utca és a nyilvános környezet fenntartása, ahol áthaladtam a hely közműin, katasztrófa ... rendetlen és piszkos. A tengerpart tiszta és bár jobb is lehet, vannak olyan csajok, amelyeket senki sem vásárol tisztaként. A javaslat célja a parkolási lehetőség növelése és a birtokukban lévő "üres" garázsok bérlése, opcionálisan mikrohullámú sütő és mosógép bevezetése céljából.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Pavao Vrkić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Német,
Apartmanok Denis lista már megtekintette 121208 idők óta 09.04.2014.