Apartmanok EmaZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.881 / éj
Vendég értékelés alapuló 33 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Modern és jól felszerelt apartmanok 40 m-re a strandtól Zadar városában, Dikloban. A ház csendes helyen található, de két perc sétára szupermarketektől, pékségektől, éttermektől, kávézóktól és buszpályaudvartól is. A házhoz saját parkoló tartozik. Az apartmanok WIFI-vel felszereltek, légkondicionáltak és mindegyik gyönyörű tengerre néző kilátással rendelkezik. Az úszómedence és a wellness (jacuzzi, szauna, konditerem) egyben használatos, minden apartmanhoz saját, naponta változó időbeosztás tartozik, így a vendégek teljes körű magánélete biztosított. Van egy szabadtéri gázgrill és egy kis játszótér. Ugyanennek a használatát a lakás ára tartalmazza. Az A1 apartmanban (azonosító: 50994, földszint) egy hálószoba, nappali, fürdőszoba, WC, konyha és erkély (14 m2) található. Az A3 (azonosító: 49619, 1. emelet) és az A4 (azonosító: 49042, 2. emelet) apartmanokban két hálószoba, nappali, két fürdőszoba, WC, konyha és erkély (20 m2) található. A nálunk töltött nyaralás felejthetetlen emlékeket és feltöltődést ígér egész évre. Várjuk érkezését

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: 25% előleg foglaláskor (banki átutalás), a többi érkezéskor készpénzben. Érkezéskor 100 € letét fizetendő, amely távozáskor visszatérítendő. Bejelentkezés 15:00 órától. Kijelentkezés 10:00-ig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondási feltételek 2022-re: 100% visszatérítés az érkezés dátuma előtt 15 napig történő lemondás esetén
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Repülőtér: 17 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 2 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A fűtött medence könnyen fedett medencévé alakul, ami hidegebb idő esetén nagyon kényelmes. Az úszómedence és a wellness (jacuzzi, szauna) 3 apartmant használ, minden apartmannak saját, napi 210 percben forgó időbeosztása van, így biztosítva a vendégek teljes magánéletét és a tér higiéniáját. A nappali kanapéja franciaággyá bővíthető. Babaágy elérhető. Felszereltsége: mosógép, mosogatógép, mikrohullámú sütő, sütő, indukciós főzőlap, hűtőszekrény fagyasztóval, vízforraló, filteres kávéfőző, kenyérpirító. A vasaló kérésre elérhető. Ágynemű, törölköző és fogyóeszközök (mosogatógép és mosógép tabletta, wc papír, folyékony szappan, tusfürdő) benne vannak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ema
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 33 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Črnomelj, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2023
Ana

Lenyűgözött Boris tisztasága, barátságossága és a tenger közelsége. Boris nagyon figyelmes és mindig elérhető, nem bonyolít semmit. Mivel kisgyerekünk van, az is nagyon tetszett, hogy a babakocsis utakat rendezték. Még ha keresek is néhány hibát, egyszerűen nincs. Biztosan visszatérünk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

Köszönjük a szép értékelést, és örülök, hogy jól érezte magát Zadarban. Remélem látlak még.

HRAŠĆICA, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Május 2023
Remek nyaralás

Gyönyörű lakás. Minden tiszta és rendezett. Barátságos és kommunikatív házigazda. Ajánlás mindenkinek. Kívánni kívánt nyaralás.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Re: Kiváló nyaralás

Köszönöm, hogy vendégeim vagytok, és köszönöm kedves hozzászólását. Örülök, hogy jól érezted magad. Sok sikert és remélem még találkozunk.

Budapest, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ema, Július 2021
Kiváló lakás

Szép, tágas apartman nagy nappalival és két nagy terasszal. Elég az egész családnak. Az apartman teljesen felszerelt. A gyerekek szerették a wellnes területet és a medencét. Borisz nagyon kedves ember, azonnal tudott segíteni nekünk mindenben. Viszlát, jövőre! Köszönöm a születésnapi csokoládét és a cukorkákat!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Re: Kiváló lakás

Köszönjük, hogy vendégeink vagyunk, és köszönöm a kedves megjegyzéseket. Nagyon örülünk, hogy mindannyian jól éreztük magunkat a lakásunkban. Várom, hogy újra láthassuk.

Mutasd meg az összes véleményt
Boris Šćulac Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Üdülés velünk ígér felejthetetlen emlékeket és a töltés energiát az egész évre. Bízunk benne, hogy látni! Üdvözlettel, Boris

Apartmanok Ema lista már megtekintette 85840 idők óta 19.06.2016.