Apartmanok IvaZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 5.431 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartments Iva található enyhén megemelt helyen, egy modern villa második 5 km-re az óvárostól. Az ajánlat, ráadásul ingyenes Wi-Fi és a parkolás, a további 2 lakások talál elegáns szobák, légkondicionált mindegyikben (3 Klíma per fő), nappali / konyha stílusosan berendezett és LCD TV-vel, tágas terasz, ahol pihenhet és élvezheti a kilátást, modern fürdőszoba zuhanyzóval, stb Nagyobb lakások két hálószoba, egy dupla ágy, egy ágy és 1 fő, ami belenyúlik egy ágy 2 fő részére a második hálószobában. Kanapé a nappaliban, ha szükséges, lehet alakítani egy ágy 2 fő részére. A konyha fel van szerelve minden szükséges kényelmes pihenésre: hűtőszekrény, sütő, mosogatógép (1 suite) ... Studio egy kisebb tér 25m2, amely áthidalja 2 szintes, és úgy van kialakítva, 2 fő elhelyezésére alkalmas. Ez 1 hálószoba franciaággyal a felső emeleten, és a konyha és a fürdőszoba az alján. Minden apartman felújított.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Amikor foglalás szükséges fizetni betét 30% -a teljes összeg az IBAN számlaszám vagy PayPal. A fennmaradó összeg, amit fizetni bejelentkezéskor. Továbbá, a kereslet és a betét a 200EUR-és biztosítási lehetséges sérülések ellen a lakásban. Betét vissza után check-out, a távozás napján. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy található egy villa több lakás és a többi vendég, és betartja a házirendet. Élvezze a lakás, mint ha otthon, de ugyanazzal a tisztelet, és tiszteletben tartva a többi bérlő. Ezen túlmenően, élvezze a nyaralás, és jó szórakozást! Köszönjük! :)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 2 km
  • Strand: 3 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Repülőtér: 23 km
  • Marina: 2 km
  • Nemzeti park: 25 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Amellett, hogy a parkolást és ingyenes Wi-Fi vendégek is kínálnak ingyenes használatát mosógépek. Az apartmanok 5perc hajt a régi város, és 6-7min vezetni a partra. Is kínálunk lehetőséget a bérleti díjak egy csónakot, vagy anélkül kapitány, és a szervező az utazás, valamint a szervezet privát transzferek / a repülőtérre, buszmegálló, stb A mi kapcsolatok az utazási iroda, kirándulások a Kornati, Krka vízesés és a Plitvicei is szervezhetők. Eltekintve horvát, folyékonyan beszél angolul, ha van valami, tudunk segíteni, vagy ha kell valami, bátran forduljon hozzánk bármikor! :)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Iva
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Iva, Június 2015
Remek!

Az apartmanok jól felszerelt és makulátlanul tiszta, és a megállapodás a lakásban, és a hely, hogy hozzon létre egy kellemes és romantikus hangulatot. Leírások és képek teljes mértékben egyeznek ezt a hirdetést. Barátságos tulajdonos mindig szívesen segít. Én személy szerint nem ellenzik a szállás és azt ajánlom mindenkinek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Iva, Június 2015
:)

A házigazdák üdvözölni kell! Köszönjük, hogy egy kellemes családi nyaraláshoz!

Ajánlott : Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Marko Ivandić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Iva lista már megtekintette 91713 idők óta 28.03.2015.