Apartman Mali Plac BritanacZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 15.162 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Az Apartment Mali Plac épülete Zágráb központjában található, 1 km-re a Ban Jelačić tértől, a Gornji Gradtól és a Cvjetni tértől. Légkondicionált szállások, ingyenes wifi, és a régi Zágráb hangulata áll a vendégek rendelkezésére, hiszen az apartman Zágráb egyik legszebb terén, a Britanski trg-n, vagy népiesen a Mali placcon található, ahol vasárnaponként a Régiségvásárt tartják. A 60 m2-es apartman a 3. emeleten található, és 2 szobából áll - egy nappali és egy hálószoba (a szobákban egy tágas franciaágy és egy síkképernyős műholdas TV), egy előszoba, egy zuhanyzós fürdőszoba található. , mosógép és hajszárító, valamint hűtőszekrénnyel, sütővel és mikrohullámú sütővel felszerelt konyha. A lakás nagyon világos, nagy ablakokkal van felszerelve teljes hosszában és szép kilátás nyílik a parkra. Az épülethez tartozik egy szép kert padokkal. Parkolás az épület előtt a nyilvános parkolóban lehetséges. Népszerű látnivalók a közelben - Gornji Grad, Trg bana Jelačića, Mimar Múzeum, Klovicevi Dvori, Botanikus Kert... Min. maradjon 2 éjszakát.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg a teljes összeg 20%-a, a fennmaradó összeg kifizetése a vendég lakásba érkezésekor. Lehetőség van transzferre a zágrábi buszpályaudvarra és a zágrábi repülőtérre. A tartózkodási illetéket az ár tartalmazza. A lakásban dohányozni tilos.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 1.5 km
  • Repülőtér: 16 km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mali Plac Britanac
T MV Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Lakástulajdonos, professzor és bírósági tolmács angol nyelvre. Remélem, élvezi a lakásunkat, mint mi. Kellemes vakáció, rengeteg napfény és szép emlékek.

Apartman Mali Plac Britanac lista már megtekintette 4239 idők óta 12.12.2022.