Apartman Murin DelfinZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 23.852 / éj
Detailed description

A lakás csendes környéken található, parkolóval és garázzsal is rendelkezik. A Sisters of Charity Kórház ingyenes parkolója mellett található. 200 m-re az utcától és a városi villamostól. Található benne 3 hálószoba és egy pihenőszoba kanapéval (ami irodának is használható), 3 fürdőszoba, 2 terasz, nappali és konyha. Wifi, tv. Csak néhány villamosmegállónyira van a Jelačić bán tértől nyugatra a régi városi ILICI utca mentén. Háziállat, zajkeltés, bulik és hasonlók nem megengedettek. A dohányzás tilos. Az apartman a 4. emeleten található. 28 éven aluli fiatalokból álló csoportok nem engedélyezettek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
érkezés 16 óra után, indulás 11 óra után. Érkezési időpontot telefonon jelezni kötelező. Fizetés érkezéskor. Indulás előtt a lakás átvizsgálása, kár esetén a kár kifizetése indulás előtt. Annak érdekében, hogy az apartmant távozáskor rendezetlen és koszos állapotban hagyják el, külön takarítási díjat kell fizetni, amely normál körülmények között nem kerül felszámításra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
lemondás érkezés előtt 15 nappal, visszatérítéssel.
Távolságok
  • Élelmiszer: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 1 km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Murin Delfin
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Lara Rajko
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Spanyol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük kedves vendégeinket! Nyugodt és kellemes időtöltést kívánok apartmanjainkban. Több mint 12 éve foglalkozunk bérbeadással szeretettel, és reméljük, hogy minden elvárásnak megfelelünk. Köszönöm..

Apartman Murin Delfin lista már megtekintette 1746 idők óta 23.12.2023.