Apartmanok Big SmileZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 9.359 / éj
Detailed description

A Crnomerec hátsó udvarában, egy csendes udvari apartmanházban helyezkednek el, csupán néhány lépésre az összes alapvető felszereltségtől. Vonzó elhelyezkedés az Ilice főutca közelében, a fő kórházak (Szentlélek Kórház, Tumor Intézet, Vineyard Kórház), gyógyszertárak, szupermarketek, bankok, postahivatalok, kávézók, közvetlen tömegközlekedés és az erdő közelsége révén jobb élményt nyújt a tartózkodásban Zágrábban rövidebb vagy hosszabb utakon, és megfeleljen minden igényének. Apartmanjaink kiváló választás fiatalok és családok, üzletemberek vagy kisebb csoportok számára egyaránt. Kínálunk rövid távú tartózkodást üzletemberek számára, csapatépítést, és képesek vagyunk megszervezni az egész épület bérlését, valamint megfizethető nappali szünetet. A BIG SMILE apartmanok modern berendezésűek (LED TV, légkondicionáló, internet, ingyenes Wi-Fi, öt barátságos, ingyenes parkoló, teljesen felszerelt konyha, törölközővel és hajszárítóval felszerelt fürdőszoba). Az apartmankomplexumban található egy tornaterem, amely minden fitnesz rajongó számára elérhető. Ezenkívül 30% kedvezményt kínálunk az összes italra a modern, újonnan megnyílt kávézóban \ Caballero de Zagreb \. Különleges árakat kínálunk a BIG SMILE apartmanokban a vásárok, különféle üzleti és kulturális rendezvények ideje alatt a látogatók, a kiállítók és a szervezők számára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakásaink várják, hogy otthona legyen. Vonzó elhelyezkedés a fő utcán, erdő közelében, kórház, gyógyszertár, bank, posta, kávézó, étterem, közvetlen tömegközlekedés, szupermarket, csendes és tiszta udvari blokkban.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 100 m
  • Kaszinó: 100 m
Részletes leírás
Az apartmankomplexumban található egy tornaterem, amely minden fitnesz rajongó számára elérhető. Ezenkívül 30% kedvezményt kínálunk az összes italra a modern, újonnan megnyílt kávézóban \ Caballero de Zagreb \.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Big Smile
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ajdin Eminović Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Big Smile lista már megtekintette 57244 idők óta 11.04.2017.