Villa KajaZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 13.849 / éj
Detailed description

A Villa Kaja Zágráb csendes északi részén található. A modern berendezésű házban 2 hálószoba, fürdőszoba és konyha étkezővel és nappali található. A közeli Medvednica kellemes hegyi levegője a béke igazi zöld oázisává teszi ezt a létesítményt! Ideális gyermekes családok számára. Az apartman mindössze 5 percnyi autóútra található Zágráb központjától. Ha úgy dönt, hogy tömegközlekedést használ, akkor gyalog körülbelül 10 perc alatt elérheti a Mihaljevaci csomópontot, ahonnan a 20-as villamos. 14 körülbelül 10 perc alatt elérhető Zágráb főterére, a Jelačić bán térre. A Villa Kaja korlátlan vezeték nélküli internetet biztosít. Minden megtalálható a házban, amire szüksége van. Az egész hely önmagadé!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Minden megegyezés szerint. Önálló bejelentkezés
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
ingyenes lemondás érkezés előtt 14 nappal. Ezután a foglalás 50%-a.
Távolságok
Részletes leírás
A ház egy csendes utcában található, és a béke és a csend ideális kombinációját képviseli, közel Zágráb nyüzsgő központjához. Közeli éttermek: Okrugljak étterem, Šestinski lagvić, Stari Puntijar, Pizzeria Papavero. Kilátás Medvednicára és Sljeme-re, amely számos lehetőséget kínál a síelők, snowboardosok és hegymászók vagy sétálók számára, valamint a helyi éttermek házi készítésű ételeivel való felfrissülés lehetőségével. Egyedülálló élmény az új felvonóval, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Zágrábra. Közel van a Kaptol központhoz, egy bevásárlóközponthoz éttermekkel és egy Cinestar mozival, valamint a híres Tkalčićeva utcához, amely számos szórakozási lehetőséget kínál nappali és éjszakai kirándulásokhoz. Több kórház közelében: "Fran Mihaljević", "Aviva" poliklinika, "Bilić vision" és "Tončić". Körülbelül 10 perc autóútra Zágráb központjában található főtértől, a Ban Josip Jelačić tértől. Körülbelül 10 perc gyalog a Mihaljevaci villamos csomópontig és körülbelül 10 perc a 14-es villamossal a városközpontig.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Kaja
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ana Vidaček
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Filmproducer vagyok és három fiú édesanyja. Szeretek könyveket olvasni, jó filmeket, sorozatokat nézni. Szeretem a színházat és a barátokkal, családdal utazni..

Villa Kaja lista már megtekintette 1259 idők óta 02.03.2024.