Apartmanok Gala Zaostrog - Split régió

kikiáltási ár Ft 12.356 / éj
Vendég értékelés alapuló 16 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

!!! KEDVEZMÉNY 10+ ÉJSZAKÁRA!! Teljesen és korszerűen felszerelt apartmanokat kínálunk egy felújított házban, nagy kerttel. A szálláshely ideális családi nyaraláshoz, és a falu csendes részén található, gyönyörű természettel körülvéve, mindössze 5 perces sétára a strandoktól és a tengertől. Ugyanabban a távolságban minden kényelmi szolgáltatás megtalálható a minőségi nyaraláshoz. Éttermek, kávézók, üzletek és sportolási lehetőségek a szállás közvetlen közelében találhatók. A házat egy tágas kert díszíti, tele őshonos mediterrán növényzettel, és meghittséget és biztonságot nyújt Önnek és családjának.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállásdíj érkezéskor, készpénzben fizetendő. Az előleg a tartózkodás teljes árának 20%-a. Az előleget a tulajdonos számlájára kell befizetni a szálláshelyre érkezés előtt. Az ideális érkezési időpont a reggeli, míg az indulás az esti vagy délutáni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás időben történő lemondása esetén az előleget visszatérítjük. A foglalás lemondásának időpontja az érkezés előtt 15 nappal. Javasoljuk az aktív kommunikációt e-mail címen és más platformokon a jobb szolgáltatás érdekében.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Bank: 27 km
  • Posta: 90 m
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 30 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 90 km
  • Sport tevékenységek: 50 m
  • Disco club: 30 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Uszoda, mely körül napozási és kikapcsolódási lehetőség és játszótér található. Az árban vendégszeretetünkön és szívélyességünkön túl az őshonos dalmát termékek is benne vannak ételek és italok formájában, üdvözlés jeléül. Ingyenes segítséget nyújtunk a nyaralással kapcsolatos információk és tevékenységek megszervezésében. 0-24 óráig állunk rendelkezésére bármilyen kérdéssel és kéréssel kapcsolatban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Gala
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 16 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ansbach, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Tökéletes ünnepek

Gyönyörű, modern berendezésű apartman minőségi konyhával, egy hálószobával új modern berendezéssel és egy kényelmes ággyal és egy gyönyörű, stílusos fürdőszobával. Nagyon kedves, udvarias házigazda, mindig segítőkész, sok tippet és információt ad, nagyon vendégszerető. A medence az utcáról nem látható, vadonatúj, folyamatosan karbantartott. Rövid távolságra a tengertől, éttermektől és vásárlási lehetőségektől. Saját parkoló az ingatlanon. Köszönjük ezt a csodálatos és pihentető nyaralást.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Banja Luka, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Mind az 5

Kiváló szállás, minden tiszta és új. Nagyon vendégszerető tulajdonosok és dicséret illeti. Kiváló elhelyezkedése van az apartmannak, csendes és remek hely a családdal való nyaraláshoz. Az apartmanokban a gyermekek számára remek programok várják, mint például az úszómedence és a trambulin. Bármilyen ajánlás a Gála apartmanokban való nyaraláshoz!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Dęblin , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Nagyon ajánlom!!!

Jó szívvel ajánlom a GALA apartmanokat, tiszta szobák, korszerűen berendezett, jól felszerelt konyha, remek kiegészítés az uszoda, gyermektrambulin, zárt létesítmény. Jó és gyors kapcsolattartás a tulajdonossal, közel a strandhoz, bolthoz, pékséghez, piachoz Zaostrog csendes, nyugodt hely ideális gyermekes nyaraláshoz.

Ajánlott : Aktív nyaralás,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mario Grbić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Hzv

Apartmanok Gala lista már megtekintette 16197 idők óta 22.07.2022.