Apartmanok MartinaZaton (Zadar) - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Vendég értékelés alapuló 110 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Kedves vendégeink, üdvözlöm! Kezdje a napot az apartman teraszán tücskök hangjával és madárcsicsergővel és várja a legszebb naplementéket! A Martina apartmanok Zaton csendes részén, a strandtól 130 m-re találhatók, tökéletes helyszínt biztosítanak a nyaraláshoz.Közvetlen szomszédságában található a Zaton Holiday Resort, ahol éttermek és különféle szórakoztató programok várják a felnőtteket és a gyerekeket. minőségi nyaraláshoz. Az apartmanokat gyönyörű természetes növényzet és virágokkal teli kert veszi körül. A legkisebbeknek saját sarkuk van a kertben. A ház udvarán parkoló található. A strandok homokosak, sekélyek, gyermekfelszerelésekkel díszítettek. Ideálisak gyermekes családok számára. A strandon zuhanyzók, öltözők és WC-k találhatók. A strandon nyugágyak, napernyők és vízibiciklik bérelhetők. A strandon szabadtéri edzőterem is található. A pékség 50 m-re, étterem, kávézó és fagylalt 60 m-re.Hozzon vagy béreljen kerékpárt és élvezze a gyönyörű kerékpáros útvonalakat!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés készpénzben történik. Az előleg a teljes ár 30%-a. A többit az érkezés napján kell kifizetni. Indulás reggel 9:00-ig. Érkezés 14:00 órától. Abban az esetben, ha a vendég a foglalást bármilyen okból lemondja, a már kifizetett előleget nem kötelesek visszaküldeni. A megbeszéltnél korábbi távozás esetén a fennmaradó összeget nem kötelesek visszaadni. Az internetjel minősége a létesítmény egyes részein változhat. Ez a szolgáltatás ingyenes. Az itt-tartózkodás ideje alatt a barátságos házigazdák készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdéssel és szolgáltatással.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 30 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 20 km
  • Posta: 1.4 km
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 1 km
  • Repülőtér: 2 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A kertünk gazdag gyümölcsökben és zöldségekben. Minden vendégünk rendelkezésére áll cseresznye, alma, körte, szőlő, füge, paradicsom, uborka és paprika. Kedves Vendégeink, kóstoljátok meg természetes helyi termékeinket!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Martina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 110 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, November 2023
A béke oázisa

Csodálatos csendes hely, pont megfelelő nyaraláshoz. Szeptember végén voltunk, úgyhogy valószínűleg ez az oka. Az apartmanok csodálatos helyen találhatók, igazi botanikus illatos kert veszi körül. A tenger rendkívül közel van, valamint olyan fontos létesítmények, mint a pékség, étterem, palacsintasütő és edzőpálya. A lakás ízlésesen berendezett, akárcsak az egész létesítmény. Élőben minden még szebb. Az árak meglehetősen megfizethetőek. És ami nagyon fontos, a házigazdák csodálatos emberek, annyira befogadóak és nem feltűnőek. Renáta asszony minden állítás szerint igazi háziasszony. Szívből ajánlom az apartmanokat.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm 💞

Kedves Rahid! Köszönjük ezt a kedves megjegyzést. Nagyon örülünk, hogy apartmanjainkat választotta nyaralásához. Az Ön elégedettsége egész tartózkodása során nyilvánvaló volt. Az, hogy jövőre viszontlátjuk egymást, mindent elmond. Üdvözlöm Mrs. Milenát, vendéglátóit Renátát és Elvist 😘😍

Ljubljana , Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2023
Nagy

Nagyon kedves, barátságos házigazdák. Ideális kiindulópont a kerékpározáshoz.

Ajánlott : Aktív nyaralás,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Köszönöm kedves Nevenka a pozitív hozzászólást. Mindig szívesen látunk 🤗. . A házigazdáid Renata és Elvis 🥰

Koorivnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Gyönyörű lakás és tulajdonosok

Kedves Renata asszony és Elwis úr.Örülünk,hogy találkoztunk és veled szállhattunk a lakásodban.Nagyon jól éreztük magunkat nálatok,nagyon kedves és szívélyes.A lakás is gyönyörű,a kilátás a tengerre,ma gyönyörű.A lakás körüli udvar is lélegzetelállító,gyönyörű.Köszönök mindent,remélem jövőre is találkozunk mert szívesen jönnénk máskor is.Tihomir és Ines.

Ajánlott : Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
🤗

Kedves Tihomir és Ines, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Mindig szívesen látunk vendégként. Reméljük jövőre is találkozunk (időben vedd fel a kapcsolatot 😊) Üdvözlettel Renata és Elvis Peroš ❤️

Mutasd meg az összes véleményt
Renata i Elvis Peroš Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük kedves vendégeinket! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nyaralás és otthonunkban maradjon ... kényelmes és barátságos .... Az Ön rendelkezésére állunk, és várjuk, hogy találkozzunk! A házigazdád Renata és Elvis.

Apartmanok Martina lista már megtekintette 144099 idők óta 30.06.2015.