Apartmanok DeveronHvar Zavala - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.071 / éj
Detailed description

A Deveron apartmanok Hvar szigetének déli oldalán, a kis horgász- és turistavárosban, Zavalában találhatók, Hvar szigetét a legnaposabb horvát szigetként is ismerik, évente 2715 napsütéses órával. Déli oldala és Zavala városa speciális mikroklímával rendelkezik, amely alkalmas a légúti problémákkal küzdők (asztma, allergia) számára. A Deveron apartmanok közvetlenül a tenger mellett találhatók (kb. 70 m - az első sor a tengertől). . A legmelegebb napokon a fenyőerdő árnyékában élvezheti a szél zaját és a tücskök csiripelését. A kertben kandalló található. Zavala természete és környezete, a Deveron apartmanokban ideális hely egy pihentető nyaraláshoz, elsősorban gyermekes családoknak, idősebbeknek, de a mindennapi városi zajtól, tömegtől megfáradt vendégeknek is. A Deveron apartmanok különálló apartmanokként vannak kialakítva, önálló bejárattal. Minden apartman egy vagy két hálószobával, nappalival, teljesen felszerelt konyhával és étkezővel, fürdőszobával és WC-vel, valamint nagy, tengerre néző terasszal rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, az indulás napján 10:00 óráig hagyja el az APP-t. Az érkezés napján az APP 14:00 órától ingyenes. A tartózkodási előleg a teljes összeg 30%-a. A főszezonban való tartózkodás kezdete és vége PÉNTEK. Szezonon kívüli érkezés és távozás - megegyezés szerint. Végső takarítás 30.0 eur - 40.0 eur. További személy 10,0 - 20,0 eur/nap. A foglalás 30%-os előleg befizetése után minősül visszaigazoltnak. A lefoglalt szállások kifizetése az érkezés első napján történik. Az apartmanért csak készpénzben lehet fizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg összege csak a foglalás érkezés előtt legalább 60 nappal történő lemondása esetén jár vissza. Idő előtti lemondás vagy a vendég meg nem érkezése esetén az előleget visszatartjuk. Az érkezési dátum változását vagy késői érkezését (21:00 óra után) a vendég köteles jelezni. A lefoglaltnál későbbi érkezés (másnap), vagy korábbi távozás esetén a vendég a foglalás teljes időtartamára köteles az összeget megfizetni. Javasoljuk, hogy kössön lemondási kötvényt az Ön által választott biztosítóval. A vendég köteles az általa okozott kárt bejelenteni, vagyoni kár esetén. Az ebből eredő kárt a vendég köteles megtéríteni. Nem vagyunk kötelesek felelősséget vállalni lopás, baleset, vagyoni vagy személyi kár esetén, sem mennydörgés, jégeső, tűz okozta károkért... Azt tanácsoljuk a vendégeknek, hogy biztosítsák ingatlanjukat egy biztosítónál. Háziállat nem megengedett az apartmanokban.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 90 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 7 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Posta: 7 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 7 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 7 km
  • Disco club: 7 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Fenyőerdő veszi körül őket, ahol nyugágyak és függőágyak állnak rendelkezésre a nyaraláshoz. A csónakázó vendégek akár 7 méteres magasságig is kiköthetik csónakjukat a parttól 10 méterre található privát, megjelölt horgonyzóhelyen. A további szolgáltatások közül Zavalában két étterem, strandbár, kávézók, pizzéria és bolt található. Zavala ideális kocogáshoz vagy kerékpározáshoz Hvar szigetének déli oldalán, Sveta Nedjeljában található a Cliffbase sportközpont. Nem messze a parttól, Hvar déli oldalán található Šćedro sziget, egynapos kirándulások helyszíne. A Hvar és Šćedar közötti tengeri csatorna mikroklímájának köszönhetően ideális hely a szörfösök számára. Javasoljuk, hogy látogassa meg Hvar városát, amely kulturális műemlék, az óvárosba, amely 2000-re nyúlik vissza. pk (UNESCO)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Deveron
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Alexandra Caric Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Szlovák, Lengyel, Orosz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, üdvözöljük a Hvar-szigeten, a lakások Deveron. Házunk ideális családoknak belefáradt a mindennapi városi zaj és stressz keres pihenést és kikapcsolódást. Úgy gondolom, hogy akkor is megtalálja az ideális hely egy nyaralás, amint azt őseink régi vendégek, akik jönnek évről évre jöjjön vissza rendszeresen. Próbáld ki, és legyen uvijerite.

Apartmanok Deveron lista már megtekintette 61138 idők óta 06.04.2015.