Nyaralóház MarieŽirje - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.507 / éj
Detailed description

A Marie nyaraló a Tratinska-öbölben található. A házban 2 hálószoba, fürdőszoba, nagy nappali és konyha található, valamint egy nagy terasz (40 m2). Egy franciaággyal és 2 egyszemélyes ággyal, valamint egy háromszemélyes ággyal rendelkezik, amely 2 fő befogadására alkalmas. Elrendezheti a dolgokat a szekrényekben vagy az éjjeliszekrényekben. A konyhában minden megtalálható, ami egy nagyszerű ebéd, reggeli vagy uzsonna elkészítéséhez szükséges, a nappaliban pedig egy nagy TV szolgálja az esti szórakozást (ha nem úgy dönt, hogy sétál egyet az öbölben). A ház az első sorban található a tengerhez, a séta a strand csak néhány percet vesz igénybe. Az apartmanhoz tartozik egy kert a tenger mellett, kb.800m2. Van egy grill/sütő és egy fügefa, amely júliusban és augusztusban gyümölcsöt hoz. A ház mellett 2 étterem található, az egyik 100 méterre, a másik 200 méterre található. Késő délután indulhat az öböl tetejére, ahol a Kornate Nemzeti Parkra nyílik kilátás, vagy fedezze fel a szomszédos Mikavicát, vagy menjen a faluba a régi úton.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A házba való belépés időpontja 14:00 órától, a ház elhagyása 10:00 óráig (egyeztetési lehetőség). A foglalás megerősítéséhez 200 EUR előleg befizetése szükséges, az előzetes számla szerint. 0-24 óráig állunk rendelkezésére. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Kellemes időtöltést kívánunk nyaralónkban!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondás 7 nappal előre, az előleg teljes visszatérítése.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözlő ital. Kerékpárutak. A kikötőben (5 km-re a nyaralótól) van egy bolt, ahol hús kivételével minden megtalálható. A központban (3 km-re a háztól) posta és klinika található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Marie
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dragan Lončar Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Családos ember, a nap és a tenger rajongója. Egész életemben Šibenikben éltem. Beszélek angolul.

Nyaralóház Marie lista már megtekintette 8744 idők óta 19.04.2022.