Apartmanok FerdoŽivogošće - Split régió

kikiáltási ár Ft 5.468 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartmanok találhatók a makarskai riviérán, a kis falu Zivogosce Blato, amely egyedülálló élményt a természeti környezet. Teljesen felszerelt, hogy az üdülés, mint kellemes, amennyire csak lehetséges. Minden apartman rendelkezik terasszal, kilátással a tengerre (sziget és Peljesac-félsziget), légkondicionáló és Wi-Fi, valamint található egy zsákutca, csak néhány percre a strandtól és a városközponttól. Parkolás biztosított minden vendég a ház mellett. A ház is egy közös terület grill és társasági élet. Apartmanok melegen ajánlott egy családi ünnep, és mert a kiváló természeti környezetben, a falu és a gazdag tartalom a környezetben, bízunk benne, hogy megfeleljen a vendégek és kalandos. Adunk maximális diszkréciót állva szolgálatára a nap 24 órájában, a maximális és kényelmes használat a nyaralás velünk. Imádjuk a laza kommunikáció és boldogok vagyunk, hogy tájékoztatja Önt a számos lehetőséget kínálnak a hely és környékén. Bízunk benne, hogy látni!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A lakás lefoglalt után előleg befizetése ami 20% -a teljes költség (a minimális összeg a betét 100 euró). A többi fizetendő érkezéskor készpénzben. Bejelentkezni a délutáni (14 óra), nézd meg, mielőtt 10:00. Ha korábban érkezik, és ha képesek vagyunk, akkor kapsz egy parkoló amíg a lakás kész a belépés. A foglalás júniusban és szeptemberben, a hosszabb tartózkodásra, kínálunk különleges kedvezmények. Kérjük, forduljon hozzánk e-mailen keresztül minden részletet és információt szállás, berendezések és fenntartások.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 22 km
  • Gyógyszertár: 12 km
  • Bank: 22 km
  • Posta: 6 km
  • Benzinkút: 15 km
  • Buszmegálló: 22 km
  • Repülőtér: 100 km
  • Marina: 100 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 50 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Szervezett hajókirándulások, akkor látogasson el a Hvar, Brac, Korcula és a Peljesac-félszigeten, rafting a Cetina folyón, vagy a gyönyörű hegy lejtőjén, ahol van kilátás a városra. 2 km-re, meg lehet tanulni a falusi turizmus helyi specialitásokkal és újra séta a természetben Napóleon úton. Gyönyörű Baćina tavak találhatók 30 perc alatt elérhető, és egy szafari a Neretva folyó völgyében körülbelül 40 percre. Nálunk kedvezményekkel számos kirándulási lehetőségek. A strandon lehet bérelni vízibicikli, kerékpárok, csónakok és hajók. A közelben található teniszpályák és a jet-ski lehetőségek. Város körül számos strand és rejtett öblök, és miután a fürdő pihenhet és frissítik magukat az éttermekben a tenger.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ferdo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Lubosina, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Fantasztikus

Tiszta apartman, mindennel felszerelve, ami kell, kiváló elhelyezkedés. A házigazdák felbecsülhetetlen kedvessége és segítsége. Köszönjük Ivanának és Jurának a csodálatos időt. Nagyon szépen köszönöm Ljubica minden segítségét és kedvességét. Szívből ajánljuk, és biztosan visszatérünk. Ania és Tomek

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Hosty, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Abszolút elégedettség

2+2 lakásban laktunk, külön szobákkal, konyhasarokkal. Mindenhol tiszta és jó állapotú felszerelés, nincs régi bútor, stb. Az ár szerintem jó, minden plusz költség nélkül légkondi, kutya stb... Éjszakai élet csak a tengerparton, teljes nyugalom a lakás körül, mi meglepődtek. A tulajdonosokat nem nagyon láttuk, csak az elején, majd a végén az átadást, sokat autóztunk, élvezve. A kavicsos strandok azért előnyösek, mert a tenger igazán kristálytiszta. Ha valaha is visszatérnék a környékre, tudom, hová kell mennem, és nem hiszem, hogy máshol keresnék, ha elérhető lenne. Mivel tökéletesség nem létezik, szeretnék egy kis megjegyzést tenni. Az indukciós tűzhelyen lévő serpenyőt kicsit nehézkes volt felmelegíteni, valószínűleg nem direkt indukcióra építették, de lehetne valamit tenni ellene, csak egy kis idő kellett, a többi edény rendben volt.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Rybnik, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Szeptember 2022
Egy újabb nagyszerű nyaralás

Nagyon köszönöm az újabb nagyszerű nyaralást. A Ferdo Apartments mindig remek választás a nyaraláshoz! Üdvözlet és találkozunk

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ljubica Brajković Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Apartmanok Ferdinand három fiatal gazdák: 2 testvér tulajdonos és barátnője egyikük (lenne nekem). Közös törődünk lakások, ápolja nyugodt megközelítés és elkötelezettek vagyunk, hogy vendégeink a lehető legkellemesebben. Akkor üdvözlendő mindig jó hangulatban, annak érdekében, hogy dolgozzon ki ilyen hazatér a nyaralás után :)

Apartmanok Ferdo lista már megtekintette 81435 idők óta 28.10.2015.