Apartman Old SchoolZlarin - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.014 / éj
Detailed description

Apartman Zlarin kellős közepén, ahol a sziget minden szolgáltatása kéznél lesz. Egy évszázados épület első emeletén található, amely egykor iskola volt. Az épület átfogó felújításon esett át, hogy kellemes időtöltést biztosítson a vendégeknek. A felújítás során a retró bútorok egy része megmaradt, ami az eredeti mediterrán hangulatot idézi. Az apartmanban két kétágyas hálószoba, tágas nappali és étkező, jól felszerelt konyha bárral és fürdőszoba található. Az épület hátulján egy árnyékos résszel rendelkező terasz található, mely ideális a délután eltöltésére. Üdvözöljük a régi iskolában!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: 30% előleg a foglalás visszaigazolásától számított 7 napon belül, 70% egyenleg előlegszámla alapján vagy készpénz érkezéskor. Kedvezmények: 10% minden további hétre az apartmanban. Szállás. 2 év alatti gyermekek után nem kell fizetni. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A lízingbeadót az ÁFA törvény 22. cikkében foglaltak szerint nem kell áfa megfizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 70 m
  • Posta: 50 m
  • Sport tevékenységek: 50 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az üdvözlő italt az ár tartalmazza. A vendég érkezési és távozási ideje hajótól függ, így a be- és/vagy az apartmanból való kilépés időpontját egyeztetjük. A szigeten kerékpár, kenu és csónak bérelhető. Élelmiszert jól felszerelt boltban, halat a halpiacon, friss zöldséget a piacon vásárolhat. "A bank". A szigeten számos étterem és büfé, valamint számos kávézó található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Old School
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Uroš Brkić
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Azt hiszem, élvezni fogja a zlarini lakásomat. üdvözölni szeretnélek. Uros

Apartman Old School lista már megtekintette 365 idők óta 04.05.2024.