Zadar, négy nemzeti park és háromszáz sziget! A kristálytiszta tenger, a történelmi központjában, a város Zadar, a számos rejtett öblök és strandok, a modern magánszállások, apartmanok, szállodák és villák, és a jól felszerelt kikötő és hajózási központ teszik ki csak egy része a nagy turisztikai kínálata A Zadar régió.
A Zadar régió kínál, többek között, számtalan helyszínek történelmi értékkel bírnak, évszázados hagyományok, kulturális és egyéb rendezvényeket, és egy gazdag kínálatát tekintve a turisztikai tevékenységek és az éjszakai élet. A szálláshely ajánlat Zadar és a térségben másutt is gazdag és változatos az egyik, és van valami alkalmas arra, hogy az eszközök minden egyes látogató. Elhelyezés tól luxus apartmanok, villák és szállodák a legmagasabb kategória, a kis B & B és a magán bungalók.
A szállás kategóriája jelzi a csillagok száma, az árak a szállás és a kapcsolódó szolgáltatásokra kategóriától függően.
Magánszállás tulajdonosok a zadari régióban különös figyelmet fordítanak a vendégeket. Szállás egy privát lakás, vagy szoba ideális kombinációja a legjobb minőségű szolgáltatást a szállást és a magánéletét a saját lakás. Házigazdák kezelni a vendégeket a személyes kapcsolatot, míg a mediterrán konyha specialitásait, amely fontos része a magán szálláshely, garantálja a szolgáltatás minőségét. Javasoljuk, hogy foglaljon közvetlenül hívható a felsorolt ​​telefonszámot.
HorvatorszagApartmanok.net ingyenes szállást találni szolgáltatást a zadari régióban, amely biztosítja az Ön számára minden szükséges információt, és hozza meg a közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal telefonon, vagy olyan a forma, mind a szálláshely.
Üdvözöljük a Zadar! Reméljük, otthon érezheti magát.