Apartman M17Dubrovnik - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 5.405 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Dubrovnik és a Dubrovnik!
Detailed description

Töltse nyaralását Dubrovnik hagyományos kő ház zöldövezetben és pálmafák. Kínálunk egy szép, tágas és nagyon tiszta stúdió apartman két fő részére. A lakás két szoba és egy fürdőszoba: egy hálószoba franciaággyal, egy nappali, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval. Található, az első emeleten. Ingyenes Wifi tartalmazza. Az ideális helyen, Dubrovnik! A közvetlen közelében vannak: Port Gruz, egy nemzetközi buszpályaudvar, a tengerparti sétányon, a zöld és a halpiac, gyógyszertár, egyre városi tömegközlekedés, nyilvános parkoló, taxi-állvány, pénzváltó, kávézók, bárok, éttermek, üzletek, bevásárlóközpontok. Kiváló szállást nyújt üzletembereknek! Re az óvárostól, a fő utcán, és a homok-re JE10 percre vagy húsz perces sétára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezés 15. 00 Nézze meg 10. 00 Mert foglalás kell fizetnie 20% előleg, a többit érkezéskor. Hitelkártya nem elfogadott. Idegenforgalmi adó az árban. • Kötelező kapcsolattartó e-mailben az érkezés előtt, hogy a kulcsokkal és apartmanok.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 2 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 90 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 500 m
  • Buszmegálló: 500 m
  • Repülőtér: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Lehetőség a szállítás és a repülőtéri Cilipi.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman M17
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Dubrovnik, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman M17, Július 2015
Nyaralás Dubrovnikban

Erősen ajánlom ezt a lakást mindazoknak, akik jön Dubrovnik. Én öt napot töltött egy barátommal neki, és mindketten örültek. Mi találkoztak barátságos, mosolygós tulajdonosok, tiszta és rendezett lakás, pontosan ugyanaz, mint a képeken. Apartman megfelel az Ön igényeinek, a hely ideális, 5 perc sétára a nagy fogyasztás és a buszpályaudvar, valamint a városi buszpályaudvar, amely az utca túloldalán néhány percig fog tartani nekik, hogy a régi város. Egy kis konyha, amely mindent, wifi, légkondicionáló, megkönnyíti marad a lakásban. Mindkét ad egy, mert gyönyörű volt

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm

Kedves Zeljko, hála neked ez a kedves megjegyzéseket, és örülök, hogy a benyomások vettél a dubrovniki pozitív. És te voltál a vendégek vágyik. Zeljka és barátja a fiatal, iskolázott és kommunikatív ember, aki ismeri a szabályokat az utazási és házirendet. Apartmanokat tisztán és rendben, most ritka. Azt javaslom nekik, mint ideális vendégek minden házigazdák, vagyonkezelők. Én nagyon örülök, ha megint volt lehetősége, hogy a fogadó neked a lakásban. Helló, Marijana

marijana despot Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szia, én vagyok Marianne, a tanár, a horvát nyelv és irodalom, és üdvözlöm, hogy a lakásom Maya és Dubrovnik, az egyik legszebb város a világon!

Apartman M17 lista már megtekintette 2548 idők óta 27.06.2015.