Dubrovnik, a Jewel az Adria. Dubrovnik egy középkori város körül egy nyugtató környezetet és gyengéd mediterrán éghajlat, és ad otthont számtalan kulturális és történelmi műemlékek, múzeumok és galériák. Mindez, amit tett a város Dubrovnik egy ilyen festői helyen kínál széles választéka rendezvények és izgalmas dolgokat csinálni, hanem a teljes pihenés, csendes környezetben a környező szigetek és a gyönyörű tengerparti táj.
Dubrovnik mindig is híres volt kiváló szállást. Számos szállodák és apartmanok, kiváló létesítményekkel biztosítják, hogy Dubrovnik a címet a legszebb turisztikai Horvátországban.
Bár a legtöbb szállás Dubrovnik felé igényes turizmus, nem nehéz megtalálni B & B, apartmanok és szobák vendéglátás turisták számára több szerény eszközeivel. A kategória Dubrovnik jelzi a csillagok száma, az árak a szállás és a kapcsolódó szolgáltatások kategóriájától függően a létesítmény. Emellett Dubrovnik, a város történelmi központjában és a város falai, a régió magában foglalja a szomszédos városok Cavtat és Metkovic, a szigetek Korčula és Lastovo, és egy egész sor más festői helyen.
HorvatorszagApartmanok.net ingyenes szállást találni szolgáltatást a dubrovniki régió biztosítja az Ön számára minden szükséges információt, és hozza meg a közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal telefonon, vagy olyan a forma, mind a szálláshely. Üdvözöljük a Dubrovnik, a "Múzeum város"!