Apartman Agava Ližnjan - Isztria

kikiáltási ár Ft 5.615 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ližnjan és a Isztria!
Detailed description

Két hálószobás erkélyes apartman található a családi ház első emeletén, Ližnjan csendes részén, 10 perc sétára az első strandtól, 5 percre a központtól és az élelmiszerbolttól, és csak 1-2 percre az első étteremhez és pékséghez. Külön bejárattal és bekerített udvarral rendelkezik. Jó párok, gyermekes családok, barátok számára. A lakás teljesen berendezett, 70 m2-es. Ez egy konyha, nappali, két hálószoba és egy fürdőszoba. A konyhában mosogatógép, sütő, nagyméretű hűtőszekrény fagyasztóval és tágas fürdőszoba található nagy káddal és mosógéppel. Sat TV, WiFi, légkondicionáló ingyenesen használható, és nem számít fel külön díjat. Alapvető anyagokat, például olajat, sót, kávét, teát, fűszereket, szappant, mosószereket szállítunk Önnek. Itt tölthet egy csendes és pihentető nyaralást, amelyet a természet vesz körül, élvezve a kilátást az erkélyről a szőlőre és a városközpontra. A környék csendes, nagyon kevés a forgalom, a természet megmarad és sok hely van sétára, búvárkodásra, kerékpározásra, kocogásra.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezés 14:00 után az érkezés napján, indulás az indulás napján 10 óráig (a korai érkezés és későbbi indulás lehetőségével, feltéve, hogy rendelkezésre áll, kötelező előzetes értesítéssel). Közvetlenül a foglalás után 30% előleg fizetendő, a fennmaradó összeget arra a számlaszámra fizetjük, amelyet e-mailben vagy a PayPal-ban küldünk Önnek legkésőbb 14 nappal a szezon érkezése előtt vagy a szezonon kívüli érkezéskor. Érkezéskor 100 000 euró kaució fizetendő. A letét visszatérítésre kerül a vendégeknek induláskor, ha az apartman marad a jelen állapotban. Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A takarítást 20 € foglalási díjjal kell fizetni. Háziállatok engedélyezettek, díj 5 € / éj. .
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink, Üdvözöljük apartmanunkon és ilyen szokatlan körülmények között. Kérjük, utazzon lelkiismeretesen. A lemondási szabályzatot az Ön helyzetéhez igazítottuk, így 7 nappal a lefoglalt érkezési dátum előtt 100 napos előleg formájában lemondhat. Amennyiben az érkezés előtt 7 napon belül lemond, a befizetést teljes egészében megtartjuk. Ez a lemondási politika a világjárvány végének bejelentéséig érvényes.
Távolságok
  • Tenger: 1.3 km
  • Strand: 1.5 km
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 12 km
  • Vasútállomás: 13 km
  • Repülőtér: 9 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 1.2 km
  • Nemzeti park: 18 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban. Üdvözlő ital, törölköző és ágynemű az árban. A vendégek élvezhetik a ház előtti kertet kerti bútorokkal és egy nagy napernyővel, amelyet zöldövezet vesz körül, reggel kávét, könyvet olvasva vagy reggelivel / este családjával. A vendégek számára vonzó és érdekes úticélokat, kirándulásokat ajánlunk. Az apartmanban egy infóasztal található, amely a helyi látnivalók ismertetőjeit, Liznjan és a környező helyek térképeit tartalmazza. Könnyen hordozható grill is rendelkezésre áll, amelyet beállíthat a kívánt helyre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Agava
Alen & Marija Crnković Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Mi vagyunk a Crnkovic család. Szeretjük új emberekkel találkozni, és szeretjük a természet, különösen a tenger. Több éven át bérelünk. Üdvözöljük apartmanunkban. Örülünk, hogy az Ön rendelkezésére áll, hogy nyaralását a lehető legélvezetesebbé tegye, hogy otthon érezze magát. Üdvözlettel!

Apartman Agava lista már megtekintette 9943 idők óta 29.09.2019.