Isztria meghívja Önt, hogy látogasson el a kristálytiszta tenger és élvezni a kultúrát, ami nyúlik vissza, több ezer éves, és a műemlékek és a kulturális örökség mentén partján. Pihenjen az érintetlen táj a belső tér a jól felszerelt magán szálláshely, hagyományos kőházak, rusztikus villák és a kis családi szállodák, nem is beszélve a számos bor-és gasztronómiai útvonalak, hogy Isztria annyira büszke.
A zöld belső Isztria kínál, többek között a nemzetközileg elismert igényes turizmus és a pihentető üdülésre távol a stressz és a nyüzsgő városi élet egy-egy pohár kiváló minőségű isztriai bor és a kezeli az otthoni főzés. Isztria ismert a meleg és barátságos házigazdák, akik mindig is ellát a vendégek igényeit, és akik nélkül a tartózkodás Isztrián minden bizonnyal nem lenne ugyanaz.
Az ajánlat a szállás Isztria gazdag és változatos az egyik, és teljesítik a követelményeket minden látogatót. Szállások tól a luxus, rendkívül jól felszerelt, a szerény magán B & Bs. A szállás kategóriája jelzi a csillagok száma, az ára szobák és kapcsolódó szolgáltatások függvényében, természetesen, a kategória a szállás. Javasoljuk, hogy foglaljon közvetlenül hívható a felsorolt ​​telefonszámot.
HorvatorszagApartmanok.net portál ingyenes szállást találni szolgáltatást az Isztrián, amely biztosítja az Ön számára minden szükséges információt, és hozza meg a közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal telefonon, vagy olyan a forma, mind a szálláshely. Üdvözöljük Isztria, a legszebb horvát félszigete.