Apartmanok Marija i MartinRuskamen - Split régió

kikiáltási ár Ft 8.510 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ruskamen és a Split régió!
Detailed description

Apartmanok Mary és Martin található egy kis turisztikai hely Ruskamen, található a partján a gyönyörű Riviera Omis. A házban található a főút felett, egy nagyon csendes környéken. Körülbelül 200 méter alatt a ház gyönyörű kavicsos strand, természetes fenyőfák árnyékában. Strandok készülnek a kis kavicsokat, és ezek teljesen biztonságos a gyermekek számára. Az udvaron egy barbecue, ami áll a vendégek rendelkezésére. A ház megközelíthető jármű. Parkolás a vendégek mellett található a ház. Üzletek, bárok és éttermek 80 méterre a háztól. Nálunk egy jó nyaralás a kristálytiszta tenger, tengerpart, ideális feltételeket szörfözés és a kalandos lehetőség van a szabad mászás és rafting a közeli folyó Cetina (5 km). Egyéb szépségeit és rejtelmeit ezt a kivételes helyen fogsz felfedezni magát, és megtalálja az oka az újra-érkezés, illetve sok a hosszú ideje barátok. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előzetes fizetés megegyezés szerint. Előnyös, ha az indulás 11:00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 6 km
  • Gyógyszertár: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 7 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 45 km
  • Marina: 35 km
  • Sport tevékenységek: 80 m
  • Disco club: 30 km
  • Kaszinó: 26 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
bérlési lehetőséggel kajak, csónak és jet-ski, vadvízi evezés, szervezett hajókirándulások a közeli szigetekre, lehetősége szabad hegymászás (kedvezményes hegymászók :)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Marija i Martin
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Lublin, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok Marija i Martin, Július 2016
csendes helyen

Azt javasoljuk, emberek gyerekek, akik keresik a béke és nem zsúfolt strandok. Város b.mała de egy nagyon jól felszerelt bolt és étterem. A távolság a tengerparttól kb 200-300 m., Attól függően, strand választja. Többnyire sziklás strand, kis része kavicsos, nagyon nyugodt és nem zsúfolt, a víz mega átlátszó (ajánlom vegyél a búvármaszk). Ha van egy viszonylag csendes mehetsz Makarska, Baska víz stb Azt is javasoljuk egy expedíciót a tetején Szent Jure, felejthetetlen kilátást és osztott Omis és természetesen egy nagyon szép város, sok látnivalóval. Szállás nagyon tiszta és jól karbantartott, felszerelt, minden szükséges, nincs TV, de van WI-FI, volt egy apartman A2 + 2 igen nagy erkéllyel és nagyszerű kilátás nyílik a tengerre. Tulajdonos nagyon szép és barátságos, könnyen kommunikálni anélkül, hogy tudnánk angolul, általában az egész nagyon kedves és udvarias, azt szívből ajánljuk. Rudi köszönöm.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Warszawa, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok Marija i Martin, Július 2016
csendes ünnep

Azt javasoljuk, hogy az emberek, akik keresik a békét. Intim és tiszta part, gyönyörű sziklák, akkor nem kell, hogy készítsen egy esernyő, mert lehet elrejteni az árnyékban elterjedésének fenyők. Van egy zuhany a tengerparton. Házigazdák nagyon szép, és tud beszélni minden téma. Beszéltünk az angol, de a horvátok nyugodtan kap beszélni lengyel. Szoba tiszta, rendezett. Volt 2 szoba 2 fő részére, valamint jól felszerelt konyha és fürdőszoba, a szobákhoz nagy erkély, kilátással a tengerre. A hátoldalon a ház hegyen. Barbecue az udvarban. Azt javasoljuk, hogy ennivalót a lengyel, mert Horvátország drága. A közelben van egy pizzéria. (Finom pizza). Ha fáradt a békés idill, mint mehetsz autóval Omiš (kb. 6 km). Ez egy bájos turisztikai város egy nagy strand (és itt van esernyő). Mi voltunk a Krka Nemzeti Park, Split, Trogir és Dubrovnik. Az első pillanattól kezdve azért meglepő, mert az utcán a ház sokkal felfelé. Megcsináltuk. Szép ünnep.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Apartmani Marija i Martin Šaravanja Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Marija i Martin lista már megtekintette 27777 idők óta 16.02.2015.