Split, 1700 éves hagyománnyal. Split, a város mellett az UNESCO védelme és elhelyezni a nyilvántartásban a világ kulturális örökség, található a legmelegebb az északi Földközi-tenger partján. Split nőtt ki a Diocletianus-palota, épült a római Diocletianus császár, aki meg akarta eltölteni utolsó éveit ott 1700 évvel ezelőtt. Különböző rendezvények, mint például Diocletianus éj és más kulturális rendezvények, szervezett a fennmaradt pincében a palota. Amikor jön a Split, a látogatók közül választhat magánszállás, apartmanok, szállodák, villák, jachtok és vitorlás hajók.
Szállás tól luxus szállodák és villák a kis B & B és szobák magánszállások. A szállás kategóriája jelzi a csillagok száma, látható minden épületet regisztrált a turisztikai fórumon. Split turisztikai kínálata nem lenne teljes, ha nem a konyha, amely a szóbeszéd szerint az egyik legegészségesebb a világon. A szokásos menü a táblázatokat az éttermek és a lakás lesz finom friss halat, tenger gyümölcseit, a polip vagy a húst, házi kenyér és friss zöldségekkel, egy üveg a híres dalmát vörösbor.
Azon kívül, hogy magas színvonalú szállást és a kulturális és kulináris ajánlatot, a régió Split is kínál más célpontok, mint például a Bol, Brač szigetén, a Hvar-sziget, valamint a városok Makarska és Baska Voda, amelyek mind jól ismert turisztikai célpontok.
HorvatorszagApartmanok.net ingyenes szállást találni szolgáltatást a Split régióban, amely biztosítja az Ön számára minden szükséges információt, és hozza meg a közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal telefonon, vagy olyan a forma, mind a szálláshely. Üdvözöljük a Split!