Apartman CamiRabac - Isztria

kikiáltási ár Ft 11.131 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rabac és a Isztria!
Detailed description

Modern és új lakás, kilátással a moreSmješten felső Rabac, a legvégén az utca, távol a nyári tömeg élvezték a fajta békét. Milyen a lakás teszi egyedivé az álláspontját, amely lehetővé teszi az állampolgári jogok See és a nap, és a zöld növényzet és a madarak dala felől közeli fák.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor meg kell befizetni az összeget a 30% -át, a fennmaradó fizetendő érkezéskor, App. Érkezés: miután 14 00. Távozás: 10 00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 1.2 km
  • Élelmiszer: 600 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 1.2 km
  • Benzinkút: 1.5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözöljük kedves vendégeinket kívánunk házi koktél, házi fánk és a szezonális gyümölcsök a kertben és a dió.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Cami
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Marki, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Cami, Június 2017
Családi üdülés

Nehogy levelet másodszor is, meg tudom erősíteni mindent írt az első vélemény. Lakás az utcán egy épületben a hegyen. Gyönyörű kilátás. Azt ajánlom a strand megközelíthető autóval (nagy parkoló a strand, a július 2017 3 kune óránként), mert a felfelé megközelítés meglehetősen hosszú és fárasztó magas hőmérsékleten (hacsak nem akarod). Érdemes megnézni, csak a régi mellett Labin Rabac. Köszönöm a meleg fogadtatást és ízletes fánk köszöntés.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Rabac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Cami, Augusztus 2015
Nagy családi vakáció!

Ha kíváncsi, hová menjen a családi nyaralás - hint - RABAC Horvátországban és RABAC kényeztesse magát Emanuela Apartman CAMI! Egy hetet töltöttünk (4 fős család - két gyermek és a szülők). Élj egy újonnan épített épület minden kényelmi a mindennapi életben szükséges (egy nagy hűtőszekrény, gáz - elektromos sütő, kenyérpirító, kávéfőző, mosógép, vasaló, vasalódeszka, szárító állvány, porszívó, TV, Wi-Fi, elektromos Grill és ha valami hiányzik, hogy azért, mert elfelejtettem felvenni). Apartman modern és ízléses bútorok, törölközőt, ágyneműt (extra párnák és paplanok). Tiszta és kellemes. A kilátás nyílik az öbölre a hatalmas terasz (amelyen áll a kanapén: kanapé asztal és két szék) lélegzetelállító! Mielőtt új ingyenes, nagy parkoló! Rabac öbölben - gyönyörű Sok strandok közül lehet választani és látványosságok, mint például cirkál a szigetek, vízellátó berendezés, búvárkodás, stb stb mintegy 3 km - Labin régi szép város (és mellesleg a Lidl és más szupermarketek;). A 80 km - Istralandia - legmenőbb vízi park !!. Tudom ajánlani ezt a helyet nagyon, különösen a gyermekes családok számára. A kiindulási pont lenne arról, hogy hagyja Apartman CAMI. Köszönjük Emmanuel!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Emanuela T.P. Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartman Cami lista már megtekintette 35887 idők óta 18.11.2014.