Apartman House MichelRijeka - Kvarner

kikiáltási ár Ft 10.038 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rijeka és a Kvarner!
Detailed description

A lakás mindent fel van szerelve, amire szüksége lehet a kellemes nyaraláshoz. Van egy nappali síkképernyős kábel-TV-vel, PS2 játékokkal, étkező és egy új és modern eszközökkel felszerelt konyha, edények, edények és evőeszközök, ha saját ételeket kíván elkészíteni. Van még egy fürdőszoba tágas zuhanykabinnal és egy kamra mosógéppel. Ha szeretné élvezni a közeli erdő friss levegőjét, akkor csupán annyit kell tennie, hogy kilép az erkélyen, és pihenteti az elmét és a testét a kerti bútoron vagy az udvaron egy grillezőkészlettel. Az első emeleten van egy hálószoba queen méretű ággyal, gardróbszekrénnyel és saját erkéllyel kerti bútorokkal. Van még egy hálószoba teljes ággyal és egy másik fürdőszoba zuhanykabinnal. A lakás Wi-Fi-hozzáférése, mindkét emeleten a légkondicionálás, a padlófűtés és a privát parkolás mind benne vannak az üdülés árában.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
14:00 UTÁN ELLENŐRIZNI 10:00 előtt ellenőrizze Előzetes befizetés 30-50% foglaláskor, a fennmaradó összeg érkezéskor a lakásba készpénzben. Takarítási díj 20 € a teljes áron
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az árba beletartozik: WI-FI INTERNET, LÉGKONDICIONÁLÁS, ÉTTEREM-TAXA, ÜDVÖZÖLŐ ESZKÖZÖK
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman House Michel
Michel S. Reklám mivel 2014
Beszél:
Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Michel vagyok, és nagy megtiszteltetés lenne, ha vendégem lenne a lakásomban. Örömmel válaszolok minden további kérdésre, és mindent megteszek, hogy segítsek. Csak annyit kell tennie, hogy velem kapcsolatba lép, kényelmesen érezze magát lakásomban, és kezdje el felfedezni.

Apartman House Michel lista már megtekintette 5794 idők óta 29.01.2020.