Kvarner számít majdnem 160 éves a turizmus. Amellett, hogy kiváló minőségű szállást, Kvarner is kombinációját kínálja a tenger, a szigetek és a hegyek, hogy ritkán lehet látni bárhol a világon. Ideális hely az aktív üdülés és számtalan lehetőséget kínál: sárkányrepülés a Učka, újév víz alatti halászat versenyek, a nemzetközi vitorlázás regatta, a világ ejtőernyőzés bajnokság a Grobnik Losinj és a nemzetközi motorozás a Grobnik versenypályán, és a vadászat és halászat A Čabar régióban, hogy csak néhányat említsünk a tevékenységek ajánlatot.
Kvarner is büszke gazdag tengeri turisztikai kínálat. Jelenleg 19 kishajó több mint háromezer kikötőhelyek a tengeren és a szárazföldön kétezer. Vitorlások, motorcsónakok és jachtok is lehet bérelni. Ideális nyaralás a Kvarner-térségben is biztosítja számos kulturális, ökológiai, zenei és sport rendezvények teszik ki a Kvarner-öböl turisztikai ajánlat egész évben. A szálláshely ajánlat Kvarner gazdag és változatos az egyik, és van valami alkalmas arra, hogy az eszközök minden egyes látogató.
Elhelyezés kezdve nagy, jól felszerelt villákat medencével és tengerre néző kilátással, a kis B & B és szobák magánszállások. A szállás kategóriája jelzi a csillagok száma minden bejegyzett létesítmény, az árak a szállás és egyéb szolgáltatások kategóriájától függően. Javasoljuk, hogy foglaljon közvetlenül hívható a felsorolt ​​telefonszámot.
HorvatorszagApartmanok.net ingyenes szállást találni szolgáltatás Kvarner, amely biztosítja az Ön számára minden szükséges információt, és hozza meg a közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal telefonon, vagy olyan a forma, mind a szálláshely.
Üdvözöljük a Kvarner!