Apartman DavidRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 11.604 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
Detailed description

A létesítményben barátságos légkört kap. Az ingatlan mindössze 3 perc sétára van a gyönyörű strandtól és a kristálytiszta tengertől. Mindenekelőtt kommunikatív és szórakoztató személy vagyok, aki szívesen találkozik új emberekkel és a kultúrával.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kedves Vendégeink, a befizetést a fiókodra vagy az érkezési dátumra történő közvetlen kifizetéssel vádolják, amelyet e-mailben intézhetünk. A foglaló a foglalás összegének 30% -a. köszönöm, David apartmanok
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A Zecevo városában, egy kis faluban Rogoznica mellett, a Sibenik-Knin régióban, a Apartment David ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel ellátott szállást kínál. Minden szoba ülősarokkal, síkképernyős TV-vel és hajszárítóval, bidével és zuhanyzóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. Az apartmanok mosogatógéppel, sütővel és hűtőszekrénnyel felszereltek. A vendégek a helyszínen pingpongozhatnak, vagy merülhetnek, vagy kerékpározhatnak a környéken. Trogir 30 km-re található a Dávid lakásoktól, míg Sibenik 36 km-re található a szálláshelytől. A legközelebbi repülőtér Split Repülőtér 35 km-re található a szállodától.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman David
David Prcela Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman David lista már megtekintette 14102 idők óta 11.12.2018.