Sibenik, a szíve az Adriai-tenger. A kellemes mediterrán éghajlat, kristálytiszta tenger, a jó minőségű szálláshely, számos sziget, valamint a Krka és a Kornati Nemzeti Park a büszkeség és öröm, a város Sibenik és a Sibenik régióban. A számos sziget és festői tagolt partvidéke járult hozzá a fejlesztés és a minőségbiztosítás a tengeri turizmus a Sibenik régióban, amely tekinthető egy tárgy az irigység számos nagyobb horvát városokban.
Turisztikai kínálatát Sibenik régió nem lenne teljes, ha nem a számos étterem, fesztiválok, kulturális rendezvények és a kihagyhatatlan régi erőd között épült a XV-XVIII században. A kulturális és történelmi örökségének Sibenik rendkívül gazdag, a történelmi városközpontban, egyházi műemlékek és erődítmények (tvrđava Svetog Mihovila (a Fort St. Michael), a városfalak, tornyok és városkapuk, tvrđava Svetog Nikole (az erőd Szent Miklós), tvrđava Svetog Ivana (a Fort Szent János), és tvrđava Subićevac (a Subićevac Fort)). A Sibenik szigetvilág áll 249 sziget, szigetecske és zátony, és magában foglalja a teljes felülete 157 km2. Hat szigetek állandó lakosok - mintegy 6.600 őket.
Szállás ajánlat Sibenik és a régió változatos egyet, és van valami alkalmas arra, hogy az eszközök minden egyes látogató. Ez-tól néhány jól felszerelt szállodák, apartmanok és szobák a magánszállások. A szállás kategóriája jelzi a csillagok száma, az árak a szállás és a kapcsolódó szolgáltatásokra kategóriától függően. HorvatorszagApartmanok.net ingyenes szállást találni szolgáltatást a Sibenik régióban, amely biztosítja az Ön számára minden szükséges információt, és hozza meg a közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal telefonon, vagy olyan a forma, mind a szálláshely.
Üdvözöljük a Sibenik!