Apartmanok RužaSabunike - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.983 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sabunike és a Zadar régió!
Detailed description

Családi ház, 3 stúdió apartmanba osztva, zöldövezetben, egy csendes turisztikai településen, Sabunike városában. Kompakt és felszerelt apartmanok alkalmasak a családok, a kisgyermekes szülők és a természet szerelmeseinek, valamint a tenger melletti nyaralóknak. A padlón található két lakosztály a teraszhoz kapcsolódik, ami tökéletes választás azoknak a családoknak, akik együtt szeretnének élvezni a tengeri nyaralást. A ház kevesebb, mint 5 percnyi sétára van a tengertől és a falu központjától, így autóval, üzletekkel, éttermekkel és kávézókkal is megközelíthető, csak egy rövid sétára. A házban egy tágas udvar és egy zöld terület található a ház előtt, amely kiegyenlíti a szabadtéri játszótéret. Minden apartman fedett terasszal rendelkezik, kilátással a környező természetre és a tengerre, ahol élvezheti a tenger szellőjét a tömegből. A ház előtt ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanok nyaralásához való előkészítése miatt az ideális érkezési idő 14 és 18 óra között van. Annak érdekében, hogy az apartmanokat a következő vendégek számára időben elkészítsék, az akár 10 óráig is elhagyja. A kívánt időpontban az aprtamán időben történő foglalásához kérjük, forduljon hozzánk időben. A kívánt idő fenntartásához 100 euró előleg kell fizetnie, a többi összeget pedig az apartmanba érkezéskor fizetik ki.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 6 km
  • Vasútállomás: 18 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Disco club: 6 km
  • Nemzeti park: 27 km
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
A szálláshely tágas kertjében grillező és fedett szabadtéri kert található, ahol pihenhet és élvezheti a szabadtéri grill specialitásokat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ruža
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Vestec, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 1997
Apartmanok Růža

Helló, régen itt voltam, mint egy gyerek a szüleimmel. 1997-ben volt július elején. 6 éves voltam. Most ebben az évben, 23 év után, itt voltam, Sabunike-ban, hogy megnézhessem. Nem láttam a szememmel, hogy Apartmani Růža Gyerekkoromból emlékszem, hogy egy emeleti lakásban éltünk a lépcsők mellett, alattunk háziasszony lakott az unokájával, nagyon kedves hölgy volt, és arra is emlékszem, hogy édességeket hagyott nekünk (gyerekeknek) a lakásban. gyönyörű, és másoknak ajánlom :)

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kösz

Jó nap, Koszonom a kedves szavakat. Örülünk, hogy tetszett nekünk, és hogy szép gyermekkori emlékeid vannak. Üdvözöljük újra a Sabunike-n. melegen, Apartments Ruža

Iva Kožić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Cseh,
Apartmanok Ruža lista már megtekintette 29430 idők óta 23.06.2019.