Apartman BuljSolin - Split régió

kikiáltási ár Ft 12.355 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Solin és a Split régió!
Detailed description

A tágas apartmanok ideálisak 4-6 fő részét képező saját villa a lehetőségét, hogy egy közvetlen hozzáférést autóval és ingyenes parkolási található, egy csendes részén ki Split mindössze 20 perc alatt a városközpontba busszal, amely leállítja nagyon közelben. A lakás teljes mértékben kiszolgált, légkondicionált, Wi-Fi internet, mosogatógép, mosógép. Ajánlunk egy teljesen felszerelt konyha, törölköző, ágynemű, és minden tisztítószereket.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalja le szállását, az előre kifizetett összeg, ki kell fizetni eléri a 30% -a teljes összeg. A többi már, hogy át a bankszámlájára a szállító, sem az utóbbi időben, akkor 24 órával az érkezés. Check-in: 04:00 Check-out: 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
Részletes leírás
. Mi biztosítja az összes információt a vendégek előírhatja, hogy biztosan van egy szép marad. A vendégek kapcsolatba velünk bármikor. Mi lesz nagy segítséget tartózkodásuk alatt. Kérjük, bátran masszázs nekünk, ha bármi gond van, és mi örömmel foglalkozni bármi legyen is az, gyorsan és diszkréten. Ha a transzfer a repülőtérre van szükség, akkor is megoldható a vendégek (felár ellenében).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Bulj
Anka Bulj Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Bulj lista már megtekintette 2818 idők óta 24.06.2017.