Apartman AenonaSplit - Split régió

kikiáltási ár Ft 12.355 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Split és a Split régió!
Detailed description

Aenona luxus lakás teljesen új luxus apartman található egyik legszebb részén Split, mindössze 5 perc sétára a híres strand Split Žnjan, 3 km-re a központtól (5-10 min. Busszal vagy 25 perc séta). Közelében több étterem, kávézó és szupermarket. A terület ideális kerékpározás, kocogás és gyaloglás útvonal mentén a tenger. Ez a gyönyörű lakás ideális 4 fő részére. A lakáshoz tartozik egy kerti grill és étkező asztal, egy modern, teljesen felszerelt konyha (mosogatógép, sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, edények ...), és a nappali egy okos TV (kábel csatornák és házimozi) és egy fürdőszoba zuhanyzóval. Az apartmanban ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáféréssel és légkondicionálóval (az ár tartalmazza). Az apartman egy dupla ágy a hálószobában és a kanapé a nappaliban véve -, mint egy extra ágy két fő részére. A fürdőszoba teljesen felszerelt, beleértve a mosógép, hajszárító és a vendégek számára nyújtandó SPA kozmetikumok (tusfürdő, sampon, szappan).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Tilos a dohányzás - Nem alkalmas háziállatok - Szórakozás és események tilos - Érkezési idő után bármikor 15:00 - Indulás 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
2 db kerékpár díjmentesen!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Aenona
Josip & Lucija Dujmović Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Aenona lista már megtekintette 5299 idők óta 10.01.2018.