Apartmanok Domina De CarmelSveti Filip i Jakov - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 15.472 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Filip i Jakov és a Zadar régió!
Detailed description

Az apartman Turanj szívében található. Maga a strand 1 perces sétával elérhető. Az épülettől nem messze található még sportpálya/játszótér, üzletek, éttermek, tavernák, kávézók, snack- és fagylaltozók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalása a teljes ár 30%-ának számlára történő befizetésével, a fennmaradó összeg érkezéskor történik. Érvényes személyi igazolványt/útlevelet érkezéskor haladéktalanul át kell adni a vendéglátónak az Idegenforgalmi Irodában történő regisztráció céljából. Ugyanezeket adják vissza belépéskor. A szállás az érkezés napján 14:00 órától, a távozás napján 10:00 óráig vehető igénybe. Minden további 10:00 óra utáni tartózkodás további 1 éjszaka fizetését vonja maga után A házirend be nem tartása esetén a házigazdának jogában áll lemondani a vendég további szolgáltatását Minden létesítményben - 1 pótágy - 10 euró/éj felár ellenében más vendéget bevinni a létesítménybe a házigazda engedélye nélkül tilos. Megjegyzés: 4 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén a szállás ára 30%-kal emelkedik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Lemondás esetén - az előleget nem térítik vissza
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Sport tevékenységek: 80 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Grillház és WIFI ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. A gondtalan nyaraláshoz egy fedett pavilon is szolgálja a pihenést, asztallal és paddal. Az apartman minden szobában síkképernyős TV-vel, légkondicionálóval és teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek ingyenesen használhatják a létesítményen belüli privát parkolót.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Domina De Carmel
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Polska, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Domina De Carmel, Június 2022
Fantasztikus apartman

Nagyon ajánlom a Domina de Carmel Apartments-t. A lakás nagy és tágas (egyértelműen nagyobb, mint a képeken) Tökéletes gyermekes családok számára. A vendégek használhatják a nagy kertet, grillezőt, trambulint. Az apartman nagyon közel található a tengerhez, minden könnyen elérhető, üzletek és éttermek. A házigazdák nagyon kedvesek, ha kell, tanácsot, segítséget nyújtanak. Azonban maximális magánéletet és békét biztosítanak, hogy álmai nyaralását csodálatos légkörben töltse. Ajánlom, mert tényleg megéri. Üdvözlet a házigazdáknak, Andrzej családjával

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Šentjernej, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Domina De Carmel, Július 2022
Kommentár

Teljesen felszerelt, nagy, gondozott lakás csendes helyen. Udvar árnyékban, bőven van hely a játékra. Nagy házigazda. Strand, bolt, pékség, bárok, minden könnyen elérhető. Nagyon alkalmas kisgyermekes családok számára. Biztosan visszatérünk még

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Prestranek, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2020
Tökéletesen!

Funkcionális apartman minden szükséges felszereléssel. A apró részletek és a házigazdák kis figyelme tette tökéletesen tartózkodásunkat (pl. Hideg italok és friss gyümölcsök, ami egy hosszú utazás után nagyon kedves volt). Párok és családok számára ideális, a modern hálószobában elegendő hely van kiságyakhoz és játékokhoz. Mindenkinek ajánljuk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
D M Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Ugyanaz az öröm az utazásban, én leszek a házigazda

Apartmanok Domina De Carmel lista már megtekintette 30577 idők óta 04.07.2019.