Apartmanok Sea viewSveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartmanok a tengerre néznek, Zakos csendes részén. Senj és Szent György között találhatók, a magas helyzetben, amely tökéletes kilátást nyújt a tengerre és a környező szigetekre. Az apartmanok modernek és funkcionálisan díszítettek. Minden apartmanban (4 1) két hálószoba található dupla ággyal, fürdőszoba (zuhanyzó, WC) és teljesen felszerelt konyha. A konyha, étkező és nappali nyitott koncepció. A nappaliban van egy kihúzható heverő! A 4 2-es apartman 130 m2-es, két hálószobával, 2 fürdőszobával, szekrényben sétálva. Az apartman vendégei parkolási lehetőséget biztosítanak az udvarban, a medence melletti nyugágyon és egy nagy udvaron. Minden apartman fedett terasszal, ülősarokkal rendelkezik, és mindegyik a tengerre és a medencére néz. Az úszómedence minden 64 m2-es vendég rendelkezésére áll, a napozóágyakat és napernyőket is használhatja (2 nyugágy és 1 napernyő minden apartmanhoz).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez előre kell fizetnie! Az előlegfizetés a teljes szállás ára 30% -a. A foglalás 45 nappal a tervezett érkezés előtt lemondható, a határidő lejárta után minden lemondás esetén az előleg teljes egészében megmarad. 14 vagy több napos tartózkodás esetén 10% kedvezményt fogadunk el. Érkezés: 15: 30-21: 00 Kijelentkezés: 08: 00-10: 00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Belváros: 3 km
  • Étterem: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A légkondicionálás a lakás árában szerepel, de kérjük, hogy a légkondicionáló működik, hogy minden ablak és ajtó zárva legyen, így a lakás elhagyásakor a készülék kikapcsol! A medence mindenki számára elérhető, 64 m2. A vendégek napozóágyakat és napernyőket is használhatnak (2 nyugágy és 1 napernyő apartmanonként).
Térkép nézet
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Prim3 Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Június, 2019
Csodálatos kilátás, felfrissülés a medencében és rendkívül barátságos tulajdonosok. Вс

Rendkívül szép lakás, csodálatos kilátással a tengerre. És a szuper medence, amely éjszakai megvilágítást biztosít a teraszon rendkívüli hangulatra. A tulajdonosok egy privát vendéglőt kínáltak nekünk, amit egyszerűen készítettünk a vacsorára, majd később foglalkoztunk velük. Nagyszerű - visszajövünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Vico B. Augsburg, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Augusztus, 2018
Szuper vakáció

Az apartman nagyon tiszta és szépen díszített! A lakásból csodálatos kilátás nyílik, és a medence nagy és nagyon tiszta! Már 5 éve visszatérünk ehhez a lakáshoz! A Host Mirna minden szükséges információt megad, és mindig szívesen segít!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Köszönöm Vico, mindig üdvözöljük!

Mirna Prpić
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,