Apartmanok NadaSveti Petar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Petar és a Zadar régió!
Detailed description

Töltse nyaralását teljesen felszerelt apartmanok, 150 m-re a tengertől, a gyönyörű falu, St. Peter a tengeren Zadar közelében. Kínálunk különböző típusú App, vagy a lehetőséget a bérleti díjak az egész házat. Minden App van légkondicionáló, internet, erkély tengerre néző, nagy orgadeni kerti grill és egy fedett pavilon, fából készült asztalok, saját parkoló, 150 m. App 1.: 3 Hálószobák száma: 2 dupla ágy és egy egyszemélyes ágy, teljesen felszerelt konyha , mosogatógép, vízforraló, sütő, stb, étkező, TV / SAT, kanapé, fürdőszoba és mosógép, nagy terasszal és tengerre néző erkély, internet, légkondicionáló és így tovább. App 2 és 3: egy App és szoba fürdőszobás (felszerelt konyha, nappali, két hálószoba dupla ággyal, és ha szükséges, lehet foglalni és egy szoba fürdőszoba ugyanazon az emeleten, tengerre néző erkély, internet, klíma, stb .) App 4 .: Top emeleten két hálószoba dupla ággyal, terasz és erkély, konyha és 2 kaupaonice

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Mert foglalás kell fizetnie 30% -ának, és a többi fizetendő érkezéskor. Érkezés: miután 14 órán Távozás: 10 óra
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Van saját parkoló 4-5 parkolóhely (méretétől függően az autó), garázs egy autó, egy nagy, tágas terasz és kert, ahol van egy barbecue, padok, egy fedett pavilon fa asztalok és padok, így nem csak te élvezze a erkéllyel, kilátással a tengerre, de ízletes ételeket a grill. Ha érdekli a kirándulásokat a Krka Nemzeti Park, Plitvicei tavak, Kornati, azt is tudjuk szervezni az Ön számára, és transzfer a repülőtérre és a taxi is szívesen segít.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nada
Andrea U. Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Nada lista már megtekintette 2222 idők óta 28.05.2016.