Apartmanok D & KVodice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 5.405 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vodice és a Sibenik környékén!
Detailed description

Az apartmanok találhatók a város központjában, egy 3 perces sétára a városközponttól, és 7-8 perc séta a tengerparton. Nagyon szépen berendezett, légkondicionált apartman található családi házban a város központjában. Apartmanok 4-6 fő, minden lakáshoz egy parkolóhely, és esetleges használata grill (előre) az udvarban. A közvetlen közelében a régi városközpont és a közeli üzletek (szupermarket a földszinten) kizárja a autók a nyári tömeg. Várja, hogy a házigazdák egy welcome drink fog bevezetni, ha olyan vonzó és számos érdekes események Vodice.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ha úgy dönt, hogy töltse szabadságát nálunk, meg kell fizetni a megrendelés. Fizetési maradványösszegének történik érkezéskor. Ideális érkezési idő 12 óra után, egy ideig megy akár 10 órán keresztül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 80 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 70 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 300 m
  • Buszmegálló: 100 m
  • Vasútállomás: 13 km
  • Repülőtér: 60 km
  • Marina: 100 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 100 m
  • Kaszinó: 300 m
  • Nemzeti park: 23 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok D & K
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Vodice, Horvátország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok D & K, Szeptember 2017
felülvizsgálat

A házigazda és az apartman tetején van. Csak hogy az internet egy kicsit jobb, de minden nagyon szuper. Határozottan újra eljön.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Beč, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok D & K, Április 2018
Köszönöm !!

Nagyon kellemes és barátságos házigazdák, a központ közelsége és az autó felesleges használata - nagyszerű plusz!

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Vodice , Horvátország
Közepesen (2/5) Maradt Apartmanok D & K, Augusztus 2017
Üdvözlettel!

Így magyarázható, hogy az értékelés, hogy én választottam. Az első nap, a házigazdák fogadtak minket elég jól, és szép, de az első nap azonnal volt egy kis nézeteltérés éghajlat, ami ráadásul meg kell fizetni 7 € naponta, a beszélgetés a háziasszony nem volt szó róla. Ami a megjelenítések körül a lakásban, voltunk kissé csalódott, lakás elég régi, és nem úgy, mint a képek, egy csomó dolgot vetettek, vagy hiányzik teljesen, rendezett lakás is. A lakás becsült értéke € 100 naponta, az én személyes véleményem, és úgy érzi, hogy több mint 60 € nem alkalmazható. Továbbá, nyugtató és üzeneteket küld a háziasszony, bár nem teljesen zaj, mint mi a késő esti órákban szépen beszélt és beszélt a teraszon, úgyhogy sajnos nem ajánlom a fiatalok számára, akik kell menni és az otthoni összejövetelek. Nem hagyná egyébként kometar, de mivel a háziasszony személyesen kérte, hogy hagyja el a véleményét és észrevételeit, így itt.

Ajánlott : Idős emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Üdvözlettel :)

Kedves, menjünk az elejétől :) A beszélgetés a háziasszony, egyértelműen kimondja, hogy az éghajlat fizetendő, és ez az oka, mert vannak olyan vendégek, akik nem akarnak klíma (akár hiszed, akár nem, különböző okok miatt), de nyilvánvalóan nem a legjobb ismert, és a legvégén kap Ön INGYENES. A lakás, mint volt az elején, nincs semmi köze a jelenlegi helyzet a földön, mert minden évben igyekszünk javítani valamit, és lehetővé teszi a vendégek a kellemes időtöltéshez, meg tudom erősíteni törzsvendégeink, akik jönnek rendszeresen, és a rend én nem is megjegyzést, mert az egyetlen vendég az elmúlt 30 évben a bérlet, ami ellen tiltakozott. Hagyja on.If úgy érzi, hogy megváltoztatja a színét fal és összpontosítani az ágyon, másrészt, az építőiparban a galéria a szobában, és számos egyéb fejlesztések, hogy fontolja meg a hiányzó --- akkor egyetértek. Ami az elküldött üzenet, amely így szól: Hello, én szeretném, ha egy kicsit TIŠE.HVALA ,, Azt hiszem, ez teljesen normális, éber látogatók, bár volt 2:00 reggel, akkor csak adja meg a lakást zárva ÚJ PVC stolariu kapcsolja be Szabadon fogható és senki akkor nem hallható, ha Ön vagy bárki más úgy érzi, másképp, akkor ez a no comment. A végén, csak azt mondani, hogy nagyon sajnálom, hogy annyira „elviselt szenvedés” a mi „régi” három szobás lakás, 100 m2-es, és az új terasz. Üdvözlettel családok Španja

Mutasd meg az összes véleményt
Denis Španja Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok D & K lista már megtekintette 35440 idők óta 23.06.2015.