Apartmanok KatarinaZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.633 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zadar és a Zadar régió!
Detailed description

Teljesen és gyönyörűen berendezett apartman, egy hálószoba, egy csendes részén Zadar, egy családi házban. Egy dupla ágy a szobában, a nappaliban van egy kanapé, ezért a lakás alkalmas négy embert. A legközelebbi strand Borik csak 5 percre helyezkedik el, a városközpont kb 10 perc alatt elérhető. Azonos távolságot és étterem jó konyhával. Bevásárlóközpont Supernova csak 10 percre van, és a legközelebbi üzlet körülbelül 800 méterre található. A létesítmény található, a módja annak, hogy a strand helyeken ZATON, NIN, Zadar, Vir végzik, ezáltal jelentősen időszámítás nyári tömegtől. A lakáshoz tartozik egy ingyenes parkoló.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fenntartás szükséges kifizetési 30% -át. Az előleg fizetése a bankszámla és a fennmaradó összeget kell fizetni a helyszínen érkezéskor. Ideális érkezési idő 00, a 14., és az indulás 11. 00 reggel, de lehet tárgyalni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Belváros: 4 km
  • Étterem: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Posta: 2 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Repülőtér: 13 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Emellett élvezi a gyönyörű strandok és a tiszta víz, akkor séta érdekes város utcáin, és csodálja régiségek, vegyenek részt a kerékpározás, rafting a Krka folyó kanyon, látogasson el a Nemzeti Park és a Krka Nemzeti Park, vagy fedezze fel a sok közeli szigetekre (Pag idrugi ..). A város Zadar, minden kényelmi egy nagy tengeri kikötő város, bevásárló központok, üzletek, bankok, mind fekvő maximum 15-20 perc autóútra.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Katarina
Katarina Miletić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Én vagyok a házigazda minden kérdésre szívesen a rendelkezésére áll ... Remélem lesz a vendégem és hogy élvezze a nyaralás. Alig várom, hogy találkozhassunk!

Apartmanok Katarina lista már megtekintette 2981 idők óta 09.07.2015.