Apartmanok MilinZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 5.907 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen és korszerűen felszerelt apartman DIKLA csendes részén. JOBBAN A TENGER MELLETT TALÁLHATÓ – ELSŐ SOR. gyönyörű kilátással a tengerre. Az épület 10 m-re található a központtól és 10 m-re a strandtól és a tengertől. Zadar városától északnyugatra, a régi városközponttól 6 km-re, közvetlenül a Puntamika turisztikai terület mellett található Diklo turistafalu. Egy elit nyári üdülőhely a 3000 éves Zadar közelében, villáiról és magánházairól, valamint a kellemes nyaraláshoz szükséges infrastruktúráról ismert. Dikloban gyönyörű és könnyen megközelíthető úszómedencéket talál, melyeket gyermekes családoknak ajánlunk. A kavicsos strandok jól felszereltek további szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel, magában a faluban vannak sportpályák, választhat a szárazföldi és vízi sportok (tenisz, kosárlabda, foci, vitorlázás, fitneszterem stb.) között. Ha szórakozást keres, számos kávézó és étterem található. Diklo egy falu Dalmácia szívében, Zadar városának közelében. Ideális hely egy csendes nyaraláshoz nyári tömegek nélkül, különösen kisgyermekes családok számára

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A tartózkodási illetéket az ár tartalmazza. fizetés az érkezés napján. vagy megegyezés szerint. 0-24 óráig közvetlenül tudtok foglalni és érdeklődni mobiltelefonomon, e-mailen vagy Facebook profilomon keresztül. érkezési és indulási időpontok rugalmasak, vagy megegyezés szerint. A foglalás megerősítéséhez és a szállás lefoglalásához először előleg befizetése szükséges a számlámra, azaz a foglalás teljes összegének 30%-a. amikor megérkezik a fizetés. . Bérlőként e-mailben visszaigazolást küldök Önnek arról, hogy a foglalás visszaigazolódott, és hogy Ön foglalta szállását. . a fennmaradó összeget az apartmanba érkezéskor fizetik ki. .
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Ha a lemondás több mint 60 nappal az érkezés előtt történik, az előleg visszajár, ha kevesebb, mint 60 nappal az érkezés előtt, az előleget már nem térítjük vissza. Köszönjük.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 7 km
  • Vasútállomás: 7 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sport tevékenységek: 50 m
  • Disco club: 500 m
  • Kaszinó: 1.5 km
  • Nemzeti park: 70 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartmanban várostérképeket, útmutatókat és minden egyéb hasznos információt talál Zadarról. Autó- és kerékpárkölcsönzést is kínálunk. Ha szeretné, taxit is tudunk ajánlani és megszervezni. . Kirándulásokat is szervezünk a Zadar városát körülvevő nemzeti parkokba (NP Plitvice, Nacion Krka, , Kornati, Paklenica). Útmutató és ajánlás gyalogos öblökhöz (Zatona, Nin) autóval 10 perc / buszozás (15 perc). Útmutató vagy ajánlás és útmutató az Ošljak és Ugljan sziget privát strandjaihoz 15 percre (komppal) vagy Saharun homokos strandjára. Vállalunk rafting kirándulásokat és több napos kirándulásokat. kirándulások és táborozás Saharun szigetén. Amelynek az egyik legszebb strandja van az Adrián. Utazásokat is szervezünk Európa egyik legnépszerűbb parti úti céljára, Zrce-be.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Milin
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Radomlje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2019
Hová menjünk nyaralni, a választás nem nehéz, mivel itt vannak a Marko Milin apartmanok

Köszönöm Marko, édesanyád, nővéred, kiváló körülmények a nyaraláshoz, szép apartmanok a strand közelében, csendes környezet, párommal nagyon örülünk, hogy megtaláltuk Észak-Dalmácia gyönyörű végét és nem utolsósorban a házigazda, a MILIN apartmanokat.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Karlovac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2020
Dicséret

Minden dicséret a házigazda számára az akadálymentességért és egy nagyon szépen berendezett apartmanért. A lakásban minden van, amire szükséged van, és odafigyel a apró dolgokra.

Ajánlott : Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kösz

nagyon köszönöm .. és nagyon örülök, hogy minden rendben volt. És nagyon örülök annak .. ismét nagyon köszönöm, hogy vendégem vagy, és nagyon szeretném, ha újra vendégeid lennének. minden jót .. és remélem, hogy újra találkozunk

Marko Milin Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Szeretem a szabad kommunikációt, és egy jó. . mindenki számára nyitott. . Szeretek szocializációs, utazás és a bulizás, Imádok új kultúrákat. Szeretek utazni sok területen, ahol egész évben nyár. A vágyam az, hogy él valahol egész évben nyáron. Lot, akárcsak a nyári és a tenger (nyári szezonban a kedvencem), kiment és bulizás mindig ...... én előnye: sport, filmek, zene, tánc (nagyon jó tánc). . Azt hiszem, egy jó srác ....

Apartmanok Milin lista már megtekintette 182103 idők óta 02.02.2015.