Horvatorszagapartmanok.net Általános Felhasználási feltételek

A weboldal www.Horvatorszagapartmanok.net és alárendelt területek (a továbbiakban: Oldal) tulajdonában vannak, a Do-bra d.o.o., Štefanićeva 5, 10000 Zagreb, a Horvát Köztársaság (a továbbiakban: a hely tulajdonosa). Mint felhasználó az oldalak elfogadja a az Általános Felhasználási Feltételek és a bejelentések közzétett az oldalon. Ha nem ért egyet az Általános Felhasználási Feltételek az oldalak, kérünk benneteket, hogy nem használja őket.

Közvetlen croatia.com Általános rendelkezések Ez az oldal nem egy utazási iroda, amely bérleti szálláshelyet nevében vagy számlájára szállás tulajdonosok. Ez inkább az, hogy kell használni, mint egy online katalógus szálláslehetőségek területén a Horvát Köztársaság. Ez azt jelenti, hogy a célja a Horvatorszagapartmanok.net oldalak célja, hogy előmozdítsa és reklámozza apartmanok, stúdiók, szobák, szállodák, hotelek, villák, táborok, valamint egyéb létesítmények kínál szállást a vendégek, vagy amely kapcsolatos szolgáltatások nyújtására turizmus sport, a rekreáció és a pihenés.

a személyes és nem kereskedelmi felhasználás korlátozására Ezek az oldalak célja a személyes és nem kereskedelmi felhasználás a felhasználók. Lehet, hogy nem módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, közzétenni vagy más módon továbbítja vagy eladni bármilyen információt, szolgáltatást vagy terméket közzéteszik az oldalak előzetes hozzájárulása nélkül a tulajdonosok, illetve a hirdetők. Az anyag megjelent az oldalak szerzői jog védi, és az illetéktelen használat jelenthet rendelkezéseinek megsértése a szerzői és szomszédos jogokról szóló törvény (Hivatalos Közlöny, no. 167/03 és 79/07) és az egyéb előírások a Horvát Köztársaság .

Abban az esetben, ha megsérti a fent említett feltételek, az engedélyt a lapok automatikusan visszavonják, és minden letöltött vagy kinyomtatott anyagot meg kell semmisíteni azonnal.

Tulajdonjog, jogok és kötelességek Az oldalak tartalmát nem a tulajdona a Társaság-melltartó Kft (Az oldal tulajdonosa). Tartalom, amely nem tulajdona a terület tulajdonosának használják beleegyezésével a szerző / tulajdonos, és el kell távolítani a Pages a szerző / tulajdonos kérésére.

A felelősség korlátozása Közzétett információk a Horvatorszagapartmanok.net oldalak által a hirdetők és a telek tulajdonosa nem vonható büntetőjogi felelősségre jelentős mértékben vagy abban az esetben, hogy az információ a magánszállások, apartmanok és / vagy szobák nem igazán mutatják a valós helyzetet. A weboldal csak hirdeti az ajánlatok magán hirdetők területén a Horvát Köztársaság. A webhely tulajdonosa lemond felelősséget bármilyen módon kapcsolódik a használata a webes oldalakat a Horvatorszagapartmanok.net domain, a felelősséget minden olyan tevékenység felhasználók csatlakozó használatával vagy helytelen oldalak tartalmát, valamint a károkért használók vagy harmadik személyek használatához kapcsolódó vagy helytelen Közvetlen Croatia.com webhely tartalmát.

A jelen feltételek módosítása és további üzleti feltételek A tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a fent említett használati feltételek az oldalak és egyéb üzleti feltételek előzetes értesítés nélkül.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Horvátország