Apartman SmileBaška Voda - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.157 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Baška Voda és a Split régió!
Detailed description

Az Adriai-tenger legszebb részén, a lenyűgöző Biokovo-hegy és a gyönyörű tenger között található Baška Voda, és a mi apartmanunkban mosolyog. Ugyanakkor gyönyörű kilátás nyílik az óriási Adriai-tengerre, a főtérre, a kikötőre, és másrészt lenyűgöző kilátással a Biokovora. A légkondicionált apartman ingyenes Wi-Fi-vel, TV-vel, jól felszerelt konyhával és saját WC-vel rendelkezik. Enni lehet az étkezőben, vagy még jobb, ha az erkélyen gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Reméljük, hogy ez elég a "Smile" névhez. Az Apartment Smile és a gazdag Baska Voda kínálat minden bizonnyal nevetni fog, és felejthetetlenné teszi az üdülését mindenki számára, aki meglátogatja. Beszélünk az Ön nyelvén.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Posta: 300 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Smile
Mile Miletić Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Mile családi lakást üzemeltet. A tengeren élvezi az úszást, a nagyszerű jeleneteket Baska Vodában és a Riviéra lenyűgöző strandjait. Élvezetes beszélgetés. Ne habozzon kapcsolatba lépni vele. :-)

Apartman Smile lista már megtekintette 12156 idők óta 09.02.2020.