Apartmanok Villa GradinaBaška Voda - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.936 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Baška Voda és a Split régió!
Detailed description

Szeretné a nyaralását Horvátországban tölteni? Mit gondol az egyik legnépszerűbb úti célról, egy gyönyörű villában a strand közelében? Ha felkeltettük érdeklődését, akkor jó helyen jár. A Villa Gradina a makarskai riviérán, Baška Vodában található. Közel a központhoz és a strandhoz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Bejelentkezési idő 14:30-tól, - Kijelentkezési idő legkésőbb 10:00-ig. - Minden feltüntetett ár szobánként/apartmanonként és éjszakánként értendő. - Foglaláskor előleg fizetése szükséges - parkolás 5 € naponta.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 30 m
  • Marina: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Minden szoba és apartman ízlésesen berendezett, és minden szobához/apartmanhoz saját erkély tartozik. A ház eleje a tengerre néz. Minden szobában és apartmanban tilos a dohányzás. Háziállatok sajnos nem léphetnek be! 3 db kétágyas szobánk van, melyek az alábbiakkal vannak felszerelve: - WiFi - Légkondicionálás (részben) - Hűtőszekrény - Zuhanyzó/WC - NINCS KONYHA 4 db apartmanunk az alábbi opciókkal: 3 ágyas (2 1); kétszer 4 ágy (2 2); 5 ágyas (4 1). Felszereltségük: - WiFi - Légkondicionálás (részben) - Saját komplett konyha - Nappali (kivéve a 8-as és 10-es apartmanok) - Zuhanyzó/WC Kiegészítő szolgáltatások: - Parkolási lehetőség felár ellenében (kb. 200 méter, 24 órás megfigyelés) - Ha ingyenes kiságyat szeretne
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Gradina
Villa Gradina Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Villa Gradina lista már megtekintette 38960 idők óta 20.02.2020.