Apartmanok Green RetreatBibinje - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 13.849 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A luxusapartmanok közvetlenül a tengerparton találhatók, gyönyörű kilátással a tengerre és egy nagy medencével a közös területen. A szobák kényelmesek és elegánsan berendezettek, mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik. Az ágyak újak, prémium ergonomikus matracokkal és párnákkal. A konyhák modern gépekkel felszereltek, mindegyikben van mosogatógép és egyéb dolgok, amik az ételek elkészítéséhez szükségesek. Minden apartmanhoz saját erkély tartozik, kilátással a tengerre és a strandra, ahol a vendégek élvezhetik a reggeli és esti órákat. Az apartmanok ideálisak azok számára, akik maximális kényelmet keresnek, és tökéletesek családok vagy barátok számára, akik nyugodt tengerparti környezetet szeretnének élvezni.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglaláshoz 20% előleg fizetése szükséges, vagy rövidebb tartózkodás esetén minimum 2 nap szállás. A bejelentkezés 14:00 óra után, a kijelentkezés 11:00 óráig lehetséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Posta: 800 m
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A közös területen egy gyönyörű, zöldellő úszómedence található, kilátással a tengerre. Ez a medence csendes helyet kínál a pihenésre és a kényelmes nyugágyakra, ahol napozhat, vagy lazíthat a fák vagy a napernyők árnyékában. A kisebb gyerekek számára egy kisebb sekély medence is található, ahol szüleik felügyelete mellett biztonságosan úszhatnak. A komplexumban több mint elegendő hely áll rendelkezésre minden vendég számára (a házban összesen 3 apartman található), elegendő számú napozóággyal és napernyővel.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Green Retreat
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Thal, Ausztria
Nagyon jó (4/5) Maradt A4, Szeptember 2023
Remek lakás apró hibákkal

Egy hétig Bibinjében maradtunk 2 tinédzserünkkel. Az apartman elhelyezkedése a tenger mellett nagyszerű. A Google segítségével jól működik, de sajnos nincs házszám a kapuban, így elsőre azt hiszi, hogy rossz helyen jár. A lakás elég nagy és viszonylag modern. Az ágyak újak és kényelmesek. Sajnos néhány apróság hiányzik. A fürdőszobában nincs lehetőség törölköző felakasztására. Néhány fali kampó segítene. Az egyikből hiányzott a WC-papír tartó is. Általában nincs tárolóhely, vagy az egyetlen kis polc annyira laza volt, hogy nem lehetett rátenni semmit. A konyha elég kicsi, de van mosogatógép. Lehetséges, hogy az edényeket cserélni kell (indukciós tűzhely, nem minden edény alkalmas erre), és a kávéfőzőt vízkőteleníteni kell. Sajnos ez nem így működik. Összességében szép nyaralás volt, és talán visszatérünk. Az éttermek rövid sétával elérhetők, és nincs messze a pékség vagy a kis szupermarket.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2023
Kiváló!!!

Nagyon szép új és gondozott ház medencével, remek helyen, közvetlenül a strand mellett. Ez volt a legjobb szállás Horvátországban, ahol eddig a családjukkal nyaraltak, és a legjobb hely számunkra Bibinjében. Minden kényelemmel rendelkezik, amire szüksége van - egy szép modern apartman, medence, szabadtéri zuhanyzó. nyugágyak, gyönyörű kilátás a tengerre. Nagyon barátságos házigazdák, akik otthon érzik magukat. Bibinje is remek - mindent meg lehet csinálni gyalog, autó nélkül, van egy hosszú sétájuk a tenger mellett, elég étterem, pékség, bolt. Biztosan visszatérünk!

Ajánlott : Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Gordana Sekula
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Green Retreat lista már megtekintette 11749 idők óta 04.05.2023.