Mobilház Zora HouseBiograd na Moru - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 11.541 / éj
Detailed description

Korszerűen felszerelt mobilházunk maximum 6 fő részére kínál kényelmes szállást, 2 tágas hálószobával, nappalival, kanapéval és 2 fürdőszobával. Élvezze a nagy, fedett teraszt étkezővel és szabadtéri nappalival, amely ideális hosszú éjszakai összejövetelekhez. Itt dartsozhat, vagy lazíthat a nagy TV előtt, miközben grillezhet a nagy gázgrillünkön és kültéri tűzhelyünkön. A fedett teraszt fenyőfák és enyhe tengeri szellő veszi körül. A terasz egyik oldalán tágas étkező található kényelmes kanapéval és még kényelmesebb fotelekkel, a másik oldalon pedig kültéri nappalink kényelmes ülőhelyet kínál, ahol nem csak pihenhet, hanem kedvenc tévéműsorait is élvezheti. a hatalmas TV-n elérhető műholdas TV-csatornákkal, Netflix és HBO GO. A ház 3 percre található a gyönyörű strandtól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor a teljes összeg 30%-a fizetendő, a többi 30 nappal érkezés előtt a szálláshelyre. Az előleg befizetése a házigazda számlájára történik. Az ár nem tartalmazza az egyszeri 70,00 EUR takarítási díjat és az idegenforgalmi adót, amelyet a táborba érkezéskor és a tábor recepcióján történő regisztrációkor kell befizetni a táborba. Amennyiben a foglalás a szálláshelyre érkezés napjától számított 30 napon belül történik, a vendég a teljes összeget a foglaláskor fizeti ki. A lakhatási illeték 1,5 euró/nap felnőtt után, ennek 50%-a 12-18 éves korig, 12 éven aluliak után nem kell fizetni. Egy jármű parkolása ingyenes, a tábor minden további járműért 10 euró/nap díjat számít fel.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg vissza nem térítendő. A foglalás érkezés előtt 60 nappal vagy annál több nappal történő lemondása esetén a fennmaradó összeg befizetése mellett egy másik ingyenes időpontra is felhasználható.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Marina: 1.1 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 600 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
ℹ️Nagy fedett terasz étkezővel és kültéri nappali nagy TV-vel és darts táblával ℹ️Nagy gázgrill + gáztűzhely ℹ️Teljesen felszerelt konyha (hűtő, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, vízforraló, kávéfőző, mosogatógép, kenyérpirító, minden szükséges edény) ℹ️Nappali nagy TV ℹ️Ingyenes WI-FI, SAT TV, klíma ℹ️Kényelmes damaszt ágynemű és törölköző ℹ️Hajszárító, vasaló ℹ️Etetődoboz gyerekeknek ℹ️1 parkolóhely, második parkolóhely felár ellenében A Zora House Camp mobilház mindössze 3 perc sétára található a homokos és kavicsos strandhoz és 10 perces sétára Biograd központjától. A kempingben és környékén minden megtalálható, ami egy nyugodt nyaraláshoz szükséges – az üzletektől és éttermektől a sportpályákig és játszóterekig. A legnagyobb öröm pedig éppen a napsütés és a tenger élvezete, valamint az olyan vonzó nemzeti parkokba való kirándulás lehetősége, mint a Krka Nemzeti Park, a Kornati Nemzeti Park, a Paklenica Nemzeti Park, vagy olyan történelmi városokba, mint Zadar és Šibenik.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Zora House
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Darko Štefančić
Beszél:
Horvát, Angol,
Mobilház Zora House lista már megtekintette 999 idők óta 03.04.2024.