Apartmanok KalabrićBrodarica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 6.925 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Brodarica és a Sibenik környékén!
Detailed description

Teljesen berendezett apartmanok csendes környezetben, az első sorban a tenger felé, kilátással és kilátással a tengerre. Barátságos házigazdák több mint 30 éves tapasztalattal. A létesítmény az autópálya közelében található (Sibenik - Primosten - Split). 2 apartman áll rendelkezésre, amelyek egy családi ház 2. emeletén találhatók. A4-es apartman: 4 fő befogadására alkalmas 2 hálószoba franciaággyal, fürdőszoba WC-vel, konyha étkezővel és erkélyek, kilátással a ház kertjére és a tenger végtelen kékre. Apartman A4 2: Férőhelyek száma 6 fő, két szoba franciaággyal és 1 szoba emeletes ágyakkal, fürdőszoba WC-vel és különálló WC-vel. Minden apartmanban mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, Wi-Fi internet, műholdas TV és légkondicionáló található. A legközelebbi strand a ház előtt helyezkedik el, ahonnan saját lépcsőn lehet elérni, 20 méterre. Az otthoni kertben van zuhany, amelyet a vendégek egy nap után használhatnak a strandokon.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetési mód: készpénz euróban (€)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 30 m
  • Orvos: 100 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 900 m
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Érkezéskor üdvözlő italt kínálunk, és bemutatjuk a vendégeket a közeli ingatlanról, kertről és egyéb szolgáltatásokról. A megállapodásban grill (grill) lehetséges. A hajók kikötésének lehetősége a házigazdák egyetértésével is felkínálásra kerül. www. apartments-Kalabrić. com. hr
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kalabrić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Đakovo, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Kalabrić, Június 2014
Nagy nyaralás

Minden dicséret a házigazdák a kiváló szállást és vendéglátást. Helyét a ház tökéletes (könnyen megközelíthető az autópálya), mindenhez közel, és a tenger mellett. Pihenjen, kilátással a tengerre, a sziget Krapanj és más szigetekre. Hinta és kerti extra kényelem maradni. Azt ajánlom mindenkinek!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Jerka Kalabrić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Kalabrić lista már megtekintette 38050 idők óta 09.02.2015.