Apartman MediterraneoČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.388 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Okrug Gornji és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Új, modern, 80m2-es kényelmes lakás, kilátással a nyílt tengerre, Ciovo szigetének déli oldalán található. Egy csendes, forgalommentes utcában található, mindössze 250 m-re Ciovo legszebb kavicsos strandjaitól, üzletek és 2 helyi specialitásokat kínáló étterem közelében. Egy rövid, mindössze 400 m-es séta a falu központjába vezet, ahonnan tömegközlekedéssel elérhető az UNESCO védelme alatt álló gyönyörű Trogir város, amely mindössze 4 km-re van tőlünk. A lakás fényben úszik, így a világ három oldalára tájékozódhat: délkeletre és nyugatra. Található benne egy tágas nappali, két nagy terasz, étkező konyhával, két hálószoba, fürdőszoba pezsgőfürdővel és wc. Műholdas TV, Wi-Fi és légkondicionáló, valamint két parkolóhely áll vendégeink rendelkezésére. Az apartman a legmagasabb színvonalon teljesen felszerelt, hogy vendégeink a lehető legjobban érezzék magukat.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
-20% előleg a teljes összegből a foglalás garanciájaként, míg a fennmaradó összeg készpénzben fizetendő érkezéskor - 200 eur kaució kár esetére - Bejelentkezés 14.00 - Kijelentkezés 10.00 - Kijelentkezés 10.00 - Idegenforgalmi adó, mosógép használat és légkondicionálás benne van az árban, háziállat nem hozható - dohányozni csak a teraszon lehet
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Szigorú lemondási feltételek – előre fizetés csak érkezés előtt egy hónappal lehetséges
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 10 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Buszmegálló: 4 km
  • Repülőtér: 8 km
  • Marina: 1 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Egy hosszú és kemény utazás után üdvözlő italban részesülnek kedves vendégeink, akik diszkrét tanácsainkkal és segítségünkkel (minden kívánságuk megvalósításában) mindig rendelkezésükre állunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mediterraneo
Vesna Šola Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Mediterraneo lista már megtekintette 4540 idők óta 06.04.2022.